Habertürk'ten Flaş Karar! O Muhabirle Yollar Ayrıldı

Habertürk'ten Flaş Karar! O Muhabirle Yollar Ayrıldı

Habertürk, "Annem Karne Hediyesi Olarak Et Aldı" haberini yapan muhabirin işine son verdi

HaberTürk TV’de “Karne hediyesi et alan çocuk” başlığıyla yayınlanan haberi yapan muhabir, kanal yönetimi tarafından işten çıkarıldı. Kanaldan yapılan açıklamada, “Muhabirimizin yönlendirici nitelikte ön konuşma yaptığı tespit edilmiştir” denildi.

Türkiye’nin gündemine oturan haberde, kasaba gelen ve karne aldığını belirten bir çocuk, annesinin karne hediyesi olarak et aldığını söyledi. Çocuğun o sözleri sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.


HABERTÜRK AÇIKLAMA YAPTI İŞİNE SON VERİLDİ
Kanaldan dün yapılan açıklamada, haberi yapan muhabir Fatmanur Boylu hakkında inceleme başlatıldığı duyuruldu. İnceleme sonucunda muhabir Boylu’nun işine son verildiği açıklandı. Açıklamada “Muhabirimizin haberde konuşan çocukla gazetecilik ilke ve kurallarına tümüyle aykırı olarak, çocuğa nasıl konuşacağına ilişkin dikte edici ve yönlendirici nitelikte ön konuşma yaptığı ve çocuğun bu yönlendirme doğrultusunda konuştuğu maalesef tespit edilmiştir” ifadeleri yer aldı.

“Muhabirimiz ile iş ilişkimiz bugün itibarıyla sonlandırılmıştır” denilen açıklamada haberdeki çocuktan, haberden etkilenen tüm kişilerden ve izleyicilerden özür dilendi.
MOTORLARI MAVİLİKLERE SÜRECEĞİZ

Fatmanur Boylu da, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

HaberTurk TV ile ilişkim bugün itibarıyla kesilmiştir... Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler