Hacıbektaş'tan Sonra Ankara...

Hacıbektaş'tan Sonra Ankara...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eski Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ankara'daki evinde ziyaret ettiği öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Odatv'nin kaynaklarından edindiği bilgiye göre, görüşme Kılıçdaroğlu'nun Ankara'daki evinde gerçekleşti.

İmamoğlu'nun talebi üzerine gerçekleşen görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü. Sıcak bir havada gerçekleşen görüşmede ağırlıklı olarak Tüzük Kurultayı'nın gündeme alındığı öğrenildi.

KURULTAY 8 EYLÜL'DE YAPILACAK

CHP’nin 8 Eylül’de yapılacak Tüzük Kurultayı'nda Genel Başkan da dahil tüm seçilmişlere üç dönem sınırı getirilmesi planlanıyor. Aday belirlemede ön seçim uygulama yetkisi bazı seçim çevrelerinde, "kaybetme riski"nin ortadan kaldırılması gerekçesiyle Genel Başkan'a verilecek.

HACIBEKTAŞ'TA DA GÖRÜŞMÜŞLERDİ

Öte yandan ikili Hacıbektaş Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından düzenlenen 61. Ulusal 35. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri'nde de bir araya gelmişti. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu etkinlikte aralarına CHP Lideri Özgür Özel gelecek şekilde oturmuştu.

Hacıbektaş'tan sonra Ankara... Sürpriz görüşme: Odatv öğrendi - Resim : 1

Kaynak: BBC News Türkçe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler