Hasan Can Kaya neden gözaltına alındı?

Hasan Can Kaya neden gözaltına alındı?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın, mezuniyet partisinde tanıştığı 23 yaşındaki Nazlıcan A.'yı evinde alıkoyduğu iddia edildi.

İddiaya göre, alkol aldıkları sırada Nazlıcan A. evden çıkmak istemiş ancak Kaya izin vermemiş. Genç kızın arkadaşına attığı mesaj üzerine polis adrese gelerek Nazlıcan A.'yı kurtardı. Nazlıcan A. şikayetçi olmadı ve Hasan Can Kaya serbest bırakıldı. Kaya, suçlamaları reddetti.
Ortaya atılan iddialara göre, Hasan Can Kaya, İstanbul'daki özel bir üniversitenin mezuniyet partisine katıldı. Kaya, burada 23 yaşındaki Nazlıcan A. ile tanıştı. Bir süre sohbet eden ikili, partinin bitiminde Kaya'nın Levent'teki evine gitti. İddiaya göre, içeride sohbet ederken alkol aldılar.

BANA MADDE VERDİLER
Gecenin ilerleyen saatlerinde Nazlıcan A., Hasan Can Kaya'nın kendisiyle yakınlaşmasından rahatsız oldu ve evden çıkmak istedi. Ancak iddiaya göre Kaya, genç kızın çıkmasına izin vermedi. Bunun üzerine Nazlıcan A., cep telefonundaki mesajlaşma uygulaması üzerinden arkadaşına canlı konum attı ve "Bana madde verdiler, nerede olduğumu bilmiyorum. Evden çıkmama izin vermiyor" şeklinde mesaj gönderdi.


HASAN CAN KAYA EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ
Mesajları gören arkadaşı, polis ekiplerine ihbarda bulundu. Canlı konumdan genç kızın yerini tespit eden Beşiktaş polisi, gece saatlerinde adrese geldi ve Nazlıcan A.'yı içeriden çıkarttı. Genç kızın şikayetçi olduğunu belirtmesi üzerine Hasan Can Kaya emniyete götürüldü.

KAYA BENİMLE YAKINLAŞMAK İSTEDİ
Emniyette ifadesi alınan Nazlıcan A., mezuniyet partisinde Hasan Can Kaya ile tanıştığını, daha sonra birlikte evine gittiklerini, burada bir süre alkol alıp sohbet ettiklerini, sohbet esnasında Kaya'nın kendisiyle yakınlaşmak istediğini, kendisinin ise reddedince evden çıkmak istediğini söyledi

ARKADAŞINA KONUM ATTI
Kaya'nın kendisinin evden çıkmasına izin vermediğini belirten genç kız, bunun üzerine arkadaşına canlı konum ve mesaj atarak polise ihbarda bulunmasını istediğini anlattı. Ancak Nazlıcan A., emniyette kendisini alıkoyan Kaya'dan şikayetçi olmadığını ifade etti.

Hasan Can Kaya Genç Kızı Alıkoydu Polis Evine Baskın Düzenledi!

HASAN CAN KAYA SERBEST BIRAKILDI
Polis ekipleri, genç kıza yasal hakları hakkında bilgi vererek yaşanan olayı ve genç kızın ifadesini savcılığa aktardı. Savcılık, tutanak tutulmasının ardından Hasan Can Kaya'nın serbest bırakılması talimatını verdi. Emniyette ifadesi alınan Hasan Can Kaya ise suçlamaları reddederek iddia edilenlerin yaşanmadığını ve Nazlıcan A. evde bulunduğu esnada evde başka kadınların da olduğunu iddia etti. Tutanak tutulmasının ardından Hasan Can Kaya serbest bırakıldı.


HASAN CAN AÇIKLAMA YAPTI
Ünlü komedyen yaptığı açıklamasa şu ifadelere yer verdi;

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler