Hem Fenerbahçe Hem Galatasaray İstiyordu: İşte Rafael Leao Yarışında Yaşanan Son Gelişmeler...

Hem Fenerbahçe Hem Galatasaray İstiyordu: İşte Rafael Leao Yarışında Yaşanan Son Gelişmeler...

Milan'ın Portekizli yıldızı Rafael Leao için ezeli rakiplerin kıyasıya mücadelesi sürüyor... Galatasaray'ın Rafael Leao ile prensip anlaşmasına vardığı ve transfer yarışında Fenerbahçe'nin önüne geçtiği öne sürüldü.

Galatasaray ile Fenerbahçe, bu kez Rafael Leao transferinde karşı karşıya...

Milan'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Portekizli yıldız için iki ezeli rakip de kıyasıya mücadele veriyor.

Fenerbahçe'nin resmi temaslara başlamasının ardından gece geç saatlerde, flaş bir Galatasaray gelişmesi yaşandı.

LEAO TRANSFERİNDE GALATASARAY BİR ADIM ÖNDE

İtalyan gazeteci Daniele Longo'ya göre Galatasaray, Leao transferinde Fenerbahçe'ye oranla küçük bir avantaja sahip.

Longo'ya göre sarı-kırmızılılar, Portekizli yıldızla prensip anlaşmasına vardı. Yine haberde Leao'nun Fenerbahçe'ye "Hayır" demediği aktarıldı.

Sarı-lacivertlilerin İtalya'ya gelerek en somut adımları atan takım olduğu ve sürecin devam ettiği belirtildi.

BONSERVİS SORUNU

Longo'nun haberinde, Galatasaray'ın halletmesi gereken bir bonservis sorunu olduğunun altı çizildi.

Milan'ın 50 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonlu teklife sıcak bakmadığı, sarı-kırmızılıların bu teklifi direkt bonservise dönüştürmesi halinde Leao'nun Galatasaray'a transfer olacağı kaydedildi.

LEAO'NUN ACELESİ YOK

Öte yandan yıldız futbolcu, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yanı sıra başka takımlardan teklifler de bekliyor.

Leao bu sebeple süreçte acele etmek istemiyor.

KONTRATI VE PERFORMANSI

Rafael Leao'nun Milan kulübüyle kontratı 2028 yılında sona erecek.

Yıldız oyuncu, geçtiğimiz sezon Milan formasıyla 31 maçta 10 gol, 3 asistlik katkı sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler