Herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı

Herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı

Dünyanın büyük bir merak ve heyecanla beklediği 6 Mayıs adım adım yaklaşıyor.

'Taçlı yaşamlara' ilginiz olsun olmasın, mutlaka bir şekilde ilginizi çekecek bir gün çünkü. Dünyanın en uzun süre tahta çıkmayı bekleyen veliaht prenslerinden biri olan Charles, o gün seçkin konuklarının karşısında, kameralar aracılığıyla da milyonlarca kişinin bakışları altında resmen tacını giyecek.

70 YIL SONRA BİR İLK
Bu, İngiltere'de 70 yıl sonra yani Kraliçe 2. Elizabeth'in tahta çıktığı günden bu yana yapılan ilk tören olacak. Önemi de buradan kaynaklanıyor zaten.

BÜYÜK İHTİMALLE TAM KADRO ORADA OLACAKLAR
Taç giyme töreniyle ilgili olarak en çok merak edilen ayrıntı bir süre önce netliğe kavuştu. Aileden ayrılan, ondan sonra da ardı ardına eleştiri bombaları patlatan Prens Harry ile Meghan Markle, törende çift olarak yer almayacak. Sadece Harry, karısını ve çocuklarını ABD'de bırakıp babasının bu en önemli gününde sıradan bir izleyici olarak yer alacak.

Onun dışında artık Galler Prensi ve Galler Prensesi unvanlarını taşıyan ağabeyi William ile eşi Catherine tam kadro orada olacaklar. Büyük oğulları George'un törende tarihi bir görevi var. Charlotte'un da törene katılacağı kesin. En küçük kardeş Louis için son karar henüz açıklanmadı. Ama afacan Louis'nin Paskalya törenindeki uslu tavırları göz önüne alınınca onun da ailesiyle birlikte olacağı fikri ağır basıyor. Yani bu olasılık yüksek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler