İddia: Levent Göktaş Yunanistan'da görüntülendi

İddia: Levent Göktaş Yunanistan'da görüntülendi

Necip Hablemitoğlu dosyasının firari sanığı emekli Albay Levent Göktaş'ın Yunanistan'da bir plajda görüntülendiği iddia edildi.

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili soruşturmada gözaltı kararı verilen ve yapılan aramalarda bulunamayan emekli Albay Levent Göktaş'ın yakın zamanda Yunanistan'daki Porto Molo isimli plajda olduğu iddia edildi.

Halk TV'de yer alan habere göre, Sedat Peker'in yakın çevresinin temin edip ulaştırdığı karelerde Göktaş olduğu iddia edilen bu kişinin farklı açılardan fotoğraflarının çekildiği görüldü. Şapkalı vaziyette şezlongda yatan ve Göktaş olduğu iddia edilen kişinin telefonda Arapça ve Türkçe konuştuğu ve Türkiye'deki televizyon kanallarını izlediği belirtiliyor.

LEVENT GÖKTAŞ KİMDİR?

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev aldığı dönemde, Abdullah Öcalan'ın Suriye'den çıkarılması ve Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinde görev aldı iddia edildi. Genelkurmay Başkanlığı'na bağlı Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesindeki Muharebe Arama Kurtarma Birliği'nde alay komutanlığı görevinde bulundu. Bir dönem MİT Müsteşarlığı için de adı geçen Göktaş 2004'te askerlikten emekli olduktan sonra serbest avukatlık yapmaya başladı. 2009 yılında Ergenekon'dan gözaltına alındı, hapis yattı. Göktaş 2015 yılında Ergenekon davalarında sürecin değişmesi ile birlikte serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler