İnanılmaz ama oldu: Göz damlası yerine süper yapıştırıcı kullandı

İnanılmaz ama oldu: Göz damlası yerine süper yapıştırıcı kullandı

22 yaşındaki genç kadın, göz damlası yerine yapıştırıcı kullanınca hastanelik oldu.

Sosyal medyada beş milyon izlenme ve beş yüz binden fazla yorum alan bir video yayınlayan Lyd isimli bir kadın, yanlışlıkla göz damlası yerine süper yapıştırıcı kullandıktan sonra gözünü kaybetme riskiyle acil servise kaldırıldığını paylaştı.

Gecenin bir yarısı göz damlalarını kullanmak için uyanan ve yanlışlıkla damla yerine yapıştırıcıya uzanan talihsiz kadın, yaşadıklarını fotoğraflayarak slayt şeklinde gösterdi.

Slayt gösterisindeki ilk görüntü, Lyd’in gözünün yapıştırılmış şekilde kapalı olduğunu ve “Süper yapıştırıcı şişemi göz damlamla karıştırdıktan ve gözümü yapıştırdıktan sonra hastane” yazısını gösteriyordu.

Daha sonra, bir hastane yatağında yatarken, gözünü açmak için çeşitli yöntemler deneyen doktorlar ve hemşireler tarafından tedavi edilirken çekilmiş bir görüntüsünü paylaştı.

Gözünün üzerine sürdüğü ovma kremi görselinin kenarına, “Bana yapıştırıcıyı parçalayan ve çözen bir merhem sürdüler,” diye yazdı. Ardından, “İşe yaramadı, bu yüzden gözümü ayırmaya çalışırken yapıştırıcıyı koparmaya başladılar,” diye ekledi.

O da işe yaramayınca, “Beni özel bir odaya götürdüler ve metal bir alet kullanarak zorla açtılar” dedi.

Lyd daha sonra gözünün son halini gösterdi ve gözlerinin beyazları kırmızı ve sarıydı. Sözlerini “Çok acı çekiyorum,” diye bitirdi.

“KULLANMADAN ÖNCE ŞİŞELERİ OKUYUN”

Kadının takipçileri, haline üzülerek birçok destekleyici yorum yaptı. Biri “ekrandan acıyı hissediyorum” derken başka biri de “çok kötü görünüyor, umarım daha iyi hissediyorsundur” diye yazdı. Lyd ise videoyu, “kullanmadan önce şişeleri okuyun” notuyla paylaştı.

Lyd daha sonra hatanın nasıl olduğunu açıkladı ve gecenin bir yarısı göz damlalarını kullanmak için uyandığını ve yanlışlıkla yanlış şişeye uzandığını söyledi.

Başka bir kullanıcı da, “Süper yapıştırıcı neden göz damlanızın olduğu yerin yanında/yakınında? Asıl soru bu” şeklinde bir soru sordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler