İşte Mourinho transferinin perde arkası!

İşte Mourinho transferinin perde arkası!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın da anlaşmak istediği Jose Mourinho'nun transferini bitirdi. Peki Fenerbahçe Yönetimi'nin Mourinho operasyonunu kim gerçekleştirdi. İşte Mourinho transferinin perde arkası...

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe'de 9 Haziran'da yapılacak seçimli genel kurul öncesinde başkan Ali Koç ile başkan adayı Aziz Yıldırım'ı karşı karşıya getirdi.

Yıldırım'ın "Anlaşmaya yakınız, cumartesi günü Londra'da görüşeceğiz" sözlerinin ardından Koç devreye girdi ve Portekizli teknik adamın transferini bitirdi.

Peki Mourinho ile yapılan görüşmelerde neler yaşandı.

İşte Sabah Gazetesi'nin haberine göre; 7 maddede Jose Mourinho transferinin perde arkası:

1- 3 hafta önce ilk olarak Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile bir görüşme gerçekleştirdi.

2- 2 hafta önce Mario Branco da bu hamle üzerine Mourinho'nun maliyetini araştırmaya başladı.

3- 2 gün önce Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile her konuda anlaşma sağladı.

4- 30 Mayıs gecesi Ali Koç, Mario Branco, Acun Ilıcalı üçlüsü Mourinho için daha büyük bir adım atmaya karar verdi ve gece saatlerinde görüntülü konuşma yapıldı.

5- Jose Mourinho operasyonunu gerçekleştiren kişi yeni yönetim kuruluna seçilen Acun Ilıcalı, Portekizli teknik adamı ikna etti.

6- Mourinho, Ali Koç ve Acun Ilıcalı'nın projelerinden çok etkilendi, diğer aday Aziz Yıldırım'ı veto ederek görüşmeyi de iptal etti.

7- Ali Koç, Acun Ilıcalı'yla birlikte Mourinho'yu getirmek için Londra'ya gidecek. Şampiyonlar Ligi finali sonrası görüşme gerçekleşecek.

Ali Koç, Acun Ilıcalı ve Mario Branco, perşembe günü Jose Mourinho ile görüntülü konuşurken Portekizli çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Şampiyonlar Ligi elemelerinde Fenerbahçe'nin muhtemel rakiplerinden biri de Partizan. Onları analiz ettim. F.Bahçe'nin de son Galatasaray ve İstanbulspor maçlarını takip ettim. En son Roma'da Avrupa Kupası kazandım, Fenerbahçe'de yeniden istiyorum."


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler