İzmir'de Otobüslerle Gelip Kafeye Daldılar: 6 Tutuklama

İzmir'de Otobüslerle Gelip Kafeye Daldılar: 6 Tutuklama

İzmir’in Dikili ilçesinde bir kafede başlayan ve sokağa taşan kavgaya ilişkin gözaltına alınan 8 şüpheliden 6’sı tutuklandı.

İzmir’in Dikili ilçesine bağlı Çandarlı Mahallesi’nde bulunan bir kafede, iddiaya göre iki grup arasında "kız meselesi" nedeniyle başlayan sözlü tartışma, kısa sürede büyüyerek fiziksel kavgaya dönüştü.

OTOBÜSLE BAŞKA BİR GRUP GELDİ, KAVGA BÜYÜDÜ

İlerleyen dakikalarda taraflardan birine destek vermek için bölgeye otobüsle gelen kalabalık grubun da olaya dahil olmasıyla kavga kontrolden çıktı. Sandalyelerin havada uçuştuğu, tekme ve yumrukların kullanıldığı arbede, çevrede paniğe neden oldu.

69f32d84cedf4615-w1200xh2081.webp

BIÇAKLI YARALAMA VE PANİK ANLARI

Kavga sırasında bir kişinin bıçakla yaralandığı öğrenildi. Cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, tarafların birbirini kovaladığı, bazı kişilerin yere düşerek kalabalığın arasında sürüklendiği görüldü.

6 KİŞİ TUTUKLANDI

Olay sonrası polis ekiplerince gözaltına alınan 8 şüpheliden 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 6 kişi ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yetkililer, olayla ilgili güvenlik kamerası kayıtlarının incelendiğini ve soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü bildirdi. Ayrıca sosyal medyada olayla ilgili paylaşımlara yönelik de inceleme başlatıldığı aktarıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler