Jesus'tan Fenerbahçe taraftarına Altay Bayındır çağrısı

Jesus'tan Fenerbahçe taraftarına Altay Bayındır çağrısı

Jorge Jesus, Ankaragücü galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada Altay Bayındır'a sahip çıktı ve taraftara çağrıda bulundu.

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, 3-0 kazandıkları Ankaragücü maçı sonrası müsabakayı değerlendirdi.

Maçı değerlendiren Jesus, "Galibiyetler her zaman iyidir. 3-0 gibi net bir skor aldık. İlk yarım saati bizim için zorlaştırdılar iki gol bulmamıza rağmen. Her zaman galip gelmek bizim içim amaç. Her hafta rakiplerimizden daha iyi oynamaya çalışıyoruz. 3 gol attık, daha fazla da atabilirdik. Bugün stada gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Şimdi yapmamız gereken ilerideki maçlarımıza odaklanmak. Ligde Başakşehir ile oynayıp daha sonra Rennes ile karşılaşacağız. Rennes grubumuzdaki en önemli rakip bana göre" dedi.

"Haftada 2 maça alışkınım"

Jesus, "Hafta içi maçımızın olmaması bizim için dinlenme açısından iyi oldu. Başakşehir zorlu bir maç olacak. Sonrasında da Rennes ile karşılaşacağız. Kendimi iyi hissediyorum. Haftada iki maç yapıyoruz ama bu benim için normal, ben buna alışkınım. Haftada tek maç yapsaydık bunu anormal karşılardım" diye konuştu.

Taraftara çağrı

Altay Bayındır'la ilgili taraftara çağrı yapan Jesus, şunları kaydetti.

"Başakşehir maçında taraftarlarımızı trübüne davet ediyorum ve Altay'a destek vermelerini istiyorum. Son oynadığımız maçta böyle olmamıştı. Onlardan Altay'ı tribüne çağırıp destek olmalarını istiyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler