Jose Mourinho'dan Lille maçı yorumu

Jose Mourinho'dan Lille maçı yorumu

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe sahasında Lille ile 1-1 berabere kaldı ve toplam skorda rakibine 3-2 mağlup olarak olarak Devler Ligi'ne veda etti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi özlemini Jose Mourinho ile dindirmek isteyen Fenerbahçe, 2-1 yenildiği maçın rövanşında Lille'i kendi saha ve seyircisi önünde ağırladı.

Maçın normal süresini 1-0 önde bitirerek karşılaşmayı uzatmalara götüren Fenerbahçe, David'in 118. dakikadaki penaltı golüne engel olamadı ve Devler Ligi'ne 3. Ön Eleme turunda veda etti.

Şampiyonlar Ligi hasreti 16 yıla çıkan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, Lille maçının ardından açıklamalarda bulundu. Jose Mourinho'nun açıklamalarından öne çıkan satır başları şu şekilde:

"Ben dürüst biriyimdir. Oyuncularıma onlarla gurur duyduğumu söyledim, kazanmak için her şeyi yaptılar. Maç içinde birçok şarta uyum sağladık, iki top direkten döndü, çok fırsat yakaladık. Bir takım kazanmayı hak etti ama diğeri tur atladı."

''Şampiyonlar Ligi'ni asla kazanamazdık. Avrupa Ligi'ne gidiyoruz. Avrupa Ligi'nde eğer diyorum. Bu cümlenin devamını getirmek istemiyorum. Eğer diye başladığım cümlenin devamını merak ediyorsanız 2022/23 sezonundaki Avrupa Ligi finalini izleyebilirsiniz."

''Penaltı hakkında konuşmasam daha iyi. Çünkü son zamanlarda benim başıma gelen diğer olaylara bakınca, bunun neden penaltı olduğunu sadece hakem biliyor, VAR'daki biliyor. Ben takımımla gurur duyuyorum."

"Bu hakemin işi, hakem oyuna saygı göstermesi gerekiyor. Oyuncuların saygı göstermesini sağlaması gerekiyor. Rakip takımları eleştiremem. Onlar da sonuç alabilmek için çalışıyor. İlk 20 dakikada bir sarı kart verseler her şey değişir ama yapmıyorlar."

"Dünyanın en büyük takımları bile 2 tane önemli oyuncusu olmadığı zaman bunun acısını çekerler."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler