Kaliteli Sekste En İdeal Pozisyonlar Belli Oldu

Kaliteli Sekste En İdeal Pozisyonlar Belli Oldu

Seks uzmanları Carol Queen ve Wendasha Jenkins Hall, daha iyi bir seks deneyimi yaşamak için denenmesi gereken pozisyonları derledi.

1- Lotus çiçeği pozisyonu: Kadının erkeğin kucağına yüz yüze bakar şekilde oturduğu pozisyondur. Üstteki kişi, bacaklarını partnerinin sırtının altına sarar.

kaliteli-sekste-en-ideal-pozisyonlar-belli-oldu1.webp
2- Kaşık pozisyonu: Seks uzmanı Carol Queen, "bu pozisyonun büyük bir kucaklaşmayı içerdiği için" seks deneyimini daha samimi ve yoğun hale getireceğini savunuyor.

kaliteli-sekste-en-ideal-pozisyonlar-belli-oldu2.webp
3- Chairman pozisyonu: Erkeğin yatağın kenarına veya bir sandalyeye, kadının da erkeğin kucağına sırtı dönük bir şekilde oturduğu bu pozisyonda, penisin G-noktasına teması kolaylaşacaktır.

kaliteli-sekste-en-ideal-pozisyonlar-belli-oldu3.jpg
4- Cowgirl pozisyonu: Bu pozisyonda erkek sırt üstü yatarken, kadın üstte olur. Carol Queen, göz temasını kolaylaştıran bu pozisyonun samimiyeti artırdığını savunuyor.

kaliteli-sekste-en-ideal-pozisyonlar-belli-oldu4.jpg
5- Face off: Chairman pozisyonuna oldukça benzeyen, "yüzleşme/çarpışma" anlamına gelen bu pozisyonda kadın, erkeğin kucağına yüz yüze bakacak şekilde oturur. Queen, bu pozisyonun da "lotus" pozisyonu gibi vücut temasına olabildiğince müsaade ettiğini vurguluyor ve romantik konuşmalara elverişli olduğunu söylüyor.

kaliteli-sekste-en-ideal-pozisyonlar-belli-oldu9.jpg
6- The Snake pozisyonu: Türkçe'ye "yılan pozisyonu" olarak çevrilebilecek bu pozisyonda, kadın yüz üstü yatar. Erkek ise ellerinden güç alarak onun üzerine uzanır. Queen, bu pozisyonun; üstteki partnerin, alttaki partnerin kulağına romantik cümleler fısıldaması için elverişli bir pozisyon olduğunu, samimiyet ve romantikliği artıracağını söylüyor.

kaliteli-sekste-en-ideal-pozisyonlar-belli-oldu6.jpg
7- Upstanding Citizen: Bu pozisyonda kadın bacaklarını erkeğin beline dolar ve erkek ayağa kalkar. Seks uzmanları, duş için de ideal olan bu seks pozisyonunda kucaklaşmanın, samimiyeti artırdığını vurguluyor.

kaliteli-sekste-en-ideal-pozisyonlar-belli-oldu7.jpg
8 - Balerin pozisyonu: Partnerlerin ayakta olduğu ve yüz yüze baktığı bu pozisyonda, erkek, kadının bir bacağını kendi beline doğru yukarı kaldırır. Seks uzmanı Hall, bu pozisyonun duvara karşı, tezgahta veya masada da yapılabileceğini söylüyor.

kaliteli-sekste-en-ideal-pozisyonlar-belli-oldu8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler