Karamollaoğlu'ndan 6'lı Masa Adaylığı Açıklaması

Karamollaoğlu'ndan 6'lı Masa Adaylığı Açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda kazanacak bir aday belirlemesi gerektiğine dikkat çekti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu “Yeni Bir Sabah” adlı programa konuk oldu.

Karamollaoğlu Halk TV ekranlarında, 2023 seçimleriyle ilgili adaylık tartışmaları üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu, ilk turda cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacak kişinin aday gösterilmesi gerektiğini ifade etti.


Karamollaoğlu, “İlk turda seçimi kazanacak adayı belirlemeliyiz, ikinci tur her zaman endişe vericidir” dedi.

Karamollaoğlu devamında şunları belirtti:

"Bütün partilerle uyumlu çalışacak bir başkan olacak, geçiş döneminde yetkilerini paylaşacak. İnşallah bir milat olacak, coşkulu bir kongre olacak, camiamıza heyecan verecek! İnsaf! Enflasyonun altında zam verilir mi? Biz Türkiye'de uzlaşmayı sağlayacak olan partilerin en önünde geliriz.

Memleketimizde her şeyi sadece ve sadece oy almaya odaklamamalıyız. Aslında oy almanın üslubu böyle olmalı.


Sayın Erdoğan Ukrayna - Rusya savaşında tur atıyor durmadan, niye? Dünya lideri(!) Peki, Yemen'deki kavga devam ederken, insanlar katledilirken neredeydiniz! Libya'da, Arakan'da, Keşmir'de neredesiniz!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler