Karamollaoğlu'ndan kritik ''Kılıçdaroğlu'nun adaylığı'' açıklaması

Seçimlere 1 yıl gibi kısa bir süre kalırken siyaset meydanında adaylık tartışmaları alevelniyor. Peki muhalefetin adayı kim olacak? Saadet lideri Karamollaoğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Uzun zamandır kulislerde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık sorunları nedeniyle aday olmayacağı söyleniyordu. Geçtiğimiz günlerde Erdoğan'dan tüm bu iddialara son noktayı koyacak bir çıkış geldi. Erdoğan Gaziemir Fuar Alanı'nda AKP İzmir İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada ''Kaçacak yerin yok Bay Kemal. Ha bire Cumhur İttifakı’nın adayı belli olsun diyorsun. İşte söylüyorum. Cumhur İttifakının adayı Tayyip Erdoğan.'' ifadelerini kullanarak kendisinin aday olduğu açıkladı.

ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NDA ADAYLIK ÇAĞRISI

Erdoğan ayrıca burada Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulunarak ''Biliyorum ki 2023 seçimlerinde aday olmak, karşıma çıkmak için de can atıyorsun. Gel kendine ve partine daha fazla eziyet etme Bay Kemal. CHP’ye oy vermiş vatandaşlarımızın başını daha fazla yere eğdirme. Cesaretin varsa, yüreğin yetiyorsa bugünden tezi yok ya adaylığını açıkla ya da adayını açıkla.'' demişti.

KARAMOLLAOĞLU'NDAN KILIÇDAROĞLU AÇIKLAMASI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'dan Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi. Saadet Lideri bu tartışmanın spekülyasonlara neden olabileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler