Kars'ta Dolu Ve Sel Tarım Arazilerine Zarar Verdi

Kars'ta Dolu Ve Sel Tarım Arazilerine Zarar Verdi

Kars'ın Arpaçay ilçesinde aniden bastıran dolu ve sağanak yağış sele yol açtı.

Su baskınları nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken, çok sayıda ekili tarım arazisi zarar gördü.

Kars'ın Arpaçay ilçesinde aniden bastıran dolu ve sağanak, sele neden olurken, bazı ekili tarım arazilerinde zarar meydana geldi.

CADDELER GÖLE DÖNDÜ

Kars'ın Arpaçay ilçesinde etkisini gösteren sağanak ve dolu yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle su baskınlarının yaşandığı bazı caddelerde sürücüler zor anlar yaşadı. Seyir halindeki sürücüler, araçlarını doludan koruyabilmek için güvenli alanlara yönelerek yağışın dinmesini bekledi.

Kars'ta Dolu ve Sel <a class='keyword-sd' href='/tarim/' title='Tarım'>Tarım</a> Arazilerine Zarar Verdi

TARIM ARAZİLERİNİ SU BASTI

Arpaçay-Kars kara yolu üzerinde, Yolboyu köyü karşısında bulunan akaryakıt istasyonunda doludan kaçan araç sahipleri yoğunluk oluşturdu. İlçe genelinde etkili olan dolu yağışı, tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşları da olumsuz etkiledi. Çok sayıda ekili tarım arazisi, zarar gördü. Belediye ekipleri, su baskınlarının yaşandığı noktalarda çalışma başlattı.

Kars'ta Dolu ve Sel Tarım Arazilerine Zarar Verdi

HORTUM MEYDANA GELDİ

Öte yandan Kars merkeze bağlı Kozluca köyü civarında görülen hortum bölgede endişeye neden oldu. Vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenen hortumun yaklaşık 10 dakika boyunca etkili olduğu öğrenildi.

Kars'ta Dolu ve Sel Tarım Arazilerine Zarar Verdi

Nadir görülen doğa olaylarından biri olan hortumun herhangi bir can kaybına veya ciddi maddi hasara yol açmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler