Kayıp Narin Olayında Kilit Nokta...

Kayıp Narin Olayında Kilit Nokta...

Amcasının aracından yeni DNA örnekleri alındı!

Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan Narin Güran'ı bulmak için çalışmalar sürdürülürken, köyün muhtarı olan amcası Salim Güran tutuklanmıştı. Minik kız için aramalar devam ederken, polis tutuklu amcanın arasından yeni DNA örnekleri aldı.

8 yaşındaki Narin Güran, iki haftayı geçen yoğun arama çalışmalarına karşın hâlâ bulunamadı.

Narin’i arama çalışmaları devam ediyor. Son olarak bir mezarlıkta da, yer altı görüntüleme cihazı ile bir arama yapıldı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın konuyla ilgili yürüttüğü soruşturma da sürüyor. Bu soruşturma kapsamında Narin'in tutuklu amcası Salim Güran'ın aracından 2. ve 3. DNA örnekleri alındı.

Narin Güran'la ilgili son gelişmeler Halk TV canlı yayınında muhabir Ferit Demir şöyle aktardı:

"Tavşantepe üzerinde havdan ve karadan yoğun bir çalışma var. Köy didik didik ediliyor. İnanılmaz bir çalışma var. Narin'e ne oldu? sorusunun yanıtı hala bulunamadı. Son duruma göre Amca Salim Güran dün ilk kez avukatı ile görüştü.

Geçtiğimiz cuma günü arabadan bir DNA örneği alınmıştı ama Adli Tıp uzmanları yeniden arabanın her parçası için örnekler aldılar. Olay bu noktada kilitlenmiş durumda.

Köyün kanalizasyon sistemine TÜBİTAK tarafından geliştirilen kamera sistemi ile bakılacak. Girilemeyen her noktaya ulaşılmaya çalışılıyor.

Narin Güran'ın kaybolduğu saatten bugüne kadar yapılan çalışmalar her gün tekrar tekrar yapılıyor.

İlk hafta 3 ihtimal vardı. 1. ihtimal Narin'in kendi başına kaybolabileceği yönündeydi. Artık bu ihtimal ortadan kalktı. Şu an 2. ve 3. ihtimale yoğunlaşıldı. Narin ya bir cinayete kurban gitti ya da kaçırıldı. Şimdi uzmanlar bu ihtimaller üzerinde çalışmalar yapıyorlar. Salim Güran'ın telefonundaki veriler geri getirilebilirse bu düğüm çözülecek."

Kaynak: Medyaradar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler