Kızılcık Şerbeti'nin gizemli kadını belli oldu

Kızılcık Şerbeti'nin gizemli kadını belli oldu

Show TV'nin ekranlarda reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nin sezon finalinde izleyiciyi meraklanan yeni karakterin kimliği belli oldu.

‘Kızılcık Şerbeti’ sezon finaline damgasını vuran önemli bir gelişme olmuştu. Gizemli bir kadının ortaya çıkışı izleyicileri meraklandırdı.

Bu gizemli kadın oyuncunun Defne Samyeli olabileceği yönünde bilgiler vardı. Ancak Odatv bu rolün sahibinin Şebnem Dönmez olduğunu öğrendi.

Oyuncu Şebnem Dönmez'in annesi yaşamını yitirdi

SEZON FİNALİNDEKİ GİZEMLİ KADIN KİM?

Sezon finalinde Doğa, Giray’a yemeğe gidiyor. Sonrasında eve dönüyor. Kapıdan onu uğurlayan Giray’ı salonda biri daha beklemekte. ‘Gitti mi Doğa' diye soruyor. ‘Evet, yaptığın yemekleri çok beğendi” diyor Giray. Soluk bir görüntü ile “gizemli kadın”; “Elim lezzetlidir” diyor. “Ne diyorsun inandı mı sence?” diyor gizemli kadın. “Hem de nasıl?” diyor Giray. Giray, Doğa'yı dudağından öpmüş sonrasında, “Senin sınırlarına saygı duymak istiyorum” diyerek geri çekilmişti. Doğa'nın bu çok hoşuna gitmişti. “Nesli tükenen biri olduğunu anladım” demişti. Son karede, viski bardağını Giray’a uzatıyor. İşte o “Gizemli kadın” Giray’ın annesi. Yeni sezonda Giray ile birlikte annesi, anlaşılan, Doğa’nın yeni kabusu olacak gibiler.

Kızılcık Şerbeti'nin gizemli kadını belli oldu - Resim : 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya