“Korkuyorum” Mesajı Ortaya Çıktı! Gülistan Doku Dosyasına Kritik WhatsApp Yazışmaları Girdi
Gülistan Doku’nun kaybolmadan önce sevgilisiyle yaptığı son WhatsApp konuşmaları dosyaya girdi.
Gülistan Doku’nun kaybolmadan önce sevgilisiyle yaptığı son WhatsApp konuşmaları dosyaya girdi. tv100'ün ulaştığı yazışmalarda Doku'nun “Korkuyorum” ifadeleri dikkat çekerken, karşı tarafın yönlendirmeleri soruşturmanın seyrini etkileyebilecek nitelikte görülüyor. İşte soruşturmaya dair gün yüzüne çıkan yeni detaylar...
Günlerdir Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Genç kadının kaybolmadan hemen önce sevgilisi Zeynal Abarakov ile yaptığı WhatsApp yazışmaları resmi dosyaya dahil edildi.
Söz konusu mesajlaşmalar, kaybolma öncesindeki son temas olarak kayıtlara geçti.

“KORKUYORUM” DİYEREK YARDIM İSTEDİ
Dosyaya giren yazışmalarda Gülistan Doku’nun korku içinde olduğu açıkça görülüyor. Genç kadın mesajında, “Korkuyorum sadece” ifadelerini kullanıyor.
Buna karşılık Zeynal Abarakov’un, Doku’ya “Yurda geç. Yoksa Küba’nın yanına” şeklinde yönlendirmede bulunduğu görülüyor.

DİKKAT ÇEKEN DİYALOGLAR
İkili arasında geçen konuşmanın devamında duygusal gerilim dikkat çekiyor. Gülistan Doku’nun, “Benden nefret ediyorsun” sözlerine karşılık Abarakov’un “Ben çok seviyorum seni” dediği yer alıyor.
Ancak konuşmanın ilerleyen bölümünde Abarakov’un, “Yurda geç. Yoksa Küba’nın yanına. Bunu yapmadığın zaman kadar ben de konuşmam” ifadeleri dikkat çekici bir detay olarak öne çıkıyor.

“ZAMAN YOK ARTIK BİZİM İÇİN”
Yazışmalarda Gülistan Doku’nun son sözlerinden biri ise soruşturma açısından kritik görülüyor. Genç kadının, “Zaman yok artık bizim için. Bitti zaman” mesajı, olayın seyrine dair önemli bir ipucu olarak değerlendiriliyor.
Abarakov’un ise son olarak “Herkes arıyor. Seni soruyor” dediği kaydediliyor.

SORUŞTURMADA YENİ AŞAMA
Ortaya çıkan bu yazışmaların, Gülistan Doku dosyasında yeni bir aşamaya geçilmesine neden olabileceği ifade ediliyor. Yetkililerin, mesaj içerikleri üzerinden olayın arka planını daha net ortaya koymak için incelemelerini derinleştirdiği belirtiliyor.

İŞTE O KONUŞMA
Dosyaya giren o konuşma şöyle:
Gülistan Doku: Korkuyorum sadece
Zeynal Abarakov: Yurda geç. Yoksa kubanın yanına
Gülistan: Benden nefret ediyorsun
Zeynal Abarakov: Ben çok seviyorum seni
Gülistan: Konuşmuyorsun dimi
Zeynal Abarakov: Yurda geç. Yoksa Kubanın yanına. Bunu yapmadın zmn kadar. Ben de konuşma
Gülistan: Zaman yok artık bizim için. Bitti zaman
Zeynal Abarakov: Herkes arıyor. Seni soruyor
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.