Lady Diana'nın koruması o gecenin detaylarını anlattı!

Lady Diana'nın koruması o gecenin detaylarını anlattı!

36 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ve Prens Charles tarafından aldatıldığı bilinen Prenses Diana ölümünden yıllar sonra bile konuşulmaya devam ediyor...

36 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ve Prens Charles tarafından aldatıldığı bilinen Prenses Diana ölümünden yıllar sonra bile konuşulmaya devam ediyor. Prenses Diana'nın eski koruma görevlisi geçtiğimiz günlerde Prenses Diana'yla olan bir anısını anlattı. İşte detaylar...

Koruma görevlisi Ken Wharfe'ın iddiasına göre Prenses Diana, Camilla Parker Bowles'ı bir partide gizlice Prens Charles'la buluştuğunda yakaladı. Prens Charles ve Camilla'yı gören Prenses Diana, Camilla'ya yönelerek birkaç kelimeden oluşan bir uyarıda bulundu. ITV'nin Lorraine programında Ranvir Singh ile konuşan eski güvenlik görevlisi, Prenses Diana'nın Prens Charles ve Camilla Parker Bowles'ın dostlarından oluşan bir partiye nasıl davetsizce gittiğini ve cesur bir tavırla ortalığı kasıp kavurduğunu anlattı.

BANA APTAL GİBİ DAVRANMA

'BANA APTAL GİBİ DAVRANMA'

Prenses Diana, partiye giriş yaptı ve gözleri Charles'la Camilla'yı aradı. Koruma görevlisi Ken Wharfe'ın yanına gelerek, "Benimle gelmelisin, onları bulamıyorum" dedi. Ken Wharfe, "Şimdi, hayır diyemezdim, belli ki biraz sıkıntı içindeydi. Sonunda Prens ve Camilla'yı bodrum katındaki bir kanepede oturmuş halde konuşurken bulduk. Diana'nın o noktada ne yapacağını tam olarak bilmiyordum ama büyük bir güvenle Diana ikisine de gitti ve Camilla'ya, "Lütfen bana aptal gibi davranma, ne olduğunu biliyorum" dedi. Bu benim için inanılmaz bir andı ve kesinlikle onlar için de. Bu hayatlarında belirleyici bir andı çünkü yaşananlar ikisi için sonun yaklaştığını gösteriyordu" açıklamasında bulundu. Yaşadıkları bu olay sonrasında o güne dek biriken tüm sıkıntılar beraberinde ayrılığı getirdi. Kendisinin aldatıldığı çok önce fark eden ve buna bir müddet sessiz kalan ancak sonunda bunu noktalamak isteyen Lady Diana, boşandıktan sonra verdiği bir röportajda "Bu evlilikte üçümüz vardı, bu yüzden biraz kalabalıktık" cümlesini kullandı. Bu da durumu özetlemek için yeterliydi. Charles ve Diana 1996 yılında boşandılar. Boşanmalarından sadece bir yıl sonra, Diana 36 yaşında Paris'te trajik bir araba kazasında hayatını kaybetti. Prens Charles ise 2005 yılında Camilla Parker Bowles'la evlendi ve Camilla, Cornwall Düşesi oldu.

BABASININ OĞLU MU

BABASININ OĞLU MU?

Son günlerde en az kardeşi Prens Harry ve eşi Meghan Markle kadar Prens William ve eşi Kate Middleton da konuşulmaya başladı. Özellikle Prens William'ın Düşes Kate Middleton'u aldattığı yönündeki iddialar günlerdir konuşuluyor. Bu iddianın doğruluğu hakkında herhangi bir kanıt olmadığı gibi Prens William'ın bu ihaneti yapmış olabileceğini düşünenler de var. Çünkü bir kesim gruba göre Prens Charles da zamanında Prenses Diana'ya tüm dünyanın gözü önünde ihanet etmişti. Prens William'ın da Prens Charles'ın oğlu olması bu ihanet için yeterliydi. Prens William'ın ihanetine olanak verenler olduğu gibi bunun tamamen altı boş bir iddia olduğunu düşünenler de mevcut. Ancak burada dikkat edilmesi gereken husus aldatma iddiasının anonim bir hesap tarafından yapılmış olması. Daha önce 2019 yılında da Prens William'ın Kate Middleton'u aldattığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüş aile tarafından bu iddia yalanlanmıştı. Şimdilerde ise anonim hesap net bir isim vermedi. Ancak anonim hesabın eşini aldatan hatta eşinin de bu durumu bildiği ikili Prens William ve Kate Middleton'dan başkası değil. Dünya gündemine üçüncü kez düşen bu aldatma iddiası ise Kate Middleton ve Prens William tarafından yapılmış herhangi bir açıklamayla netliğe kavuşmadı. Şimdilerde tatilde olan Prens William ve ailesinin ise anonim hesabın iddilarına ne yanıt vereceği merak ediliyor. Öte yandan şimdilerle tatilde olan Prens William ve ailesi yeniden yakın markaja alındı. Kate Middleton'u takip edenler bir detayı fark ettiler. Görünüşe göre Kate Middleton'ın yıllardır mecbur kalmadıkça parmağından çıkarmadığı nişan yüzüğü, kızıyla birlikte gittikleri etkinlikte parmağında yoktu. Kate Middleton, kendisinden önce kayınvalidesi Prenses Diana'nın nişan yüzüğü olarak kullandığı, William'ın evlenme teklif ederken ona verdiği iri safir taşlı yüzüğü parmağından çıkarmıştı. Kate Middleton'ın parmağında yüzük olmadığını gören takipçiler, "Merak ediyorum nasıl oldu da Kate o yüzüğü parmağından çıkardı?", "Kate'in nişan yüzüğünün nerde olduğunu merak ettiğini" yazdı. Kate'in gözü gibi baktığı yüzünü çıkarması bir grup yorumcu tarafından olumsuz anlamda yorumlansa da gerçek oldukça basit olabilir. Tatilde olan aile geçtiğimiz günlerde tekneye binerken de görüntülenmişti. Belki de Kate Middleton tatil boyunca yaptıkları etkinlikler esnasında yüzüğün başına herhangi bir şey gelmesin diye onu kutusunda taşıyordu, kim bilir.

İhanet iddialarıyla gündeme gelen ikili Prens William ve Kate Middleton'la ilgili bir başka mesele de son günlerde gün yüzüne çıktı. The Mirror'a göre Kate Middleton ve Prens William'ın Kensington Sarayı ve Windsor Kalesi dışında üçüncü bir evleri daha var üstelik bu çok az kişi tarafından biliniyor. Çiftin gizli sığınaklarının Tam-Na-Ghar Cottage adında bir yerleşke olduğu bilgisi verildi. Söylenenlere göre bu kulübe Prens William'a merhum büyük büyükannesi Kraliçe Anne tarafından 2002 yılında William ve Kate birlikte üniversitedeyken hediye edildi. Yalnızca üç yatak odası bulunan ve biraz küçük olduğu bilgisi verilen bu yerleşkenin çiftin gençlik yıllarında romantik kaçamakları için gittikleri verilen bilgiler arasında. Öğrencilik yıllarından beri İskoçya'daki bu yerleşkeyi dönem dönem ziyaret eden ikilinin ve çocuklarının bu yerleşkede vakit geçirmekten çok hoşlandıkları söyleniyor. Tam-Na-Ghar Cottage, William ve Kate'in kalbinde gerçekten özel bir yere sahip. Tam-Na-Ghar Cottage'la ilgili en ilginç bilgi ise bu yerleşkenin Kraliçe'nin Balmoral Malikanesi'nde olan ve az bilinen İskoç konutlarından biri olmasıdır. İngiliz Kraliyet ailesinin üyesi York Prensesi, Prenses Eugenie'nin 'dünyanın en güzel yeri' olarak tanımladığı Balmoral, Windsorların uzun zamandır yaz tatili için tercih ettiği yer. Bu yıl da yaz tatilini Balmoral'da geçirecek olan Kraliçe Elizabeth'in yanına torunu Prens William ve ailesinin de mutlaka gideceği tahmin ediliyor.

PRENS HARRY VE AİLESİNİ DE DAVET ETTİ İDDİASI

PRENS HARRY VE AİLESİNİ DE DAVET ETTİ İDDİASI!

Kraliçe Elizabeth yazın dinlenmek için çok sevdiği İskoçya'daki Balmoral Kalesi'ni tercih ettiği biliniyor. 10 hafta boyunca Balmoral'da kalacak Kraliçenin gitmeden önce de tüm hazırlıklar için emir verdiği bilgisi yayılmıştı. İddialara göre Kraliçe II. Elizabeth bu yazı Prens Harry ve ailesiyle geçirmek istedi, çifti ve çocukları Lilibet ve Archie'yi İskoç yaylalarında kalmaya davet etti. Hatta bunun için tüm çalışanlarına yapılacaklar listesi bile verdi. Ancak Prens Harry, Meghan Markle ve çocuklarını bir arada görmek isteyen Kraliçe Elizabeth, diğer kraliyet üyelerine de haber vermedi. Daily Mail'in haberine göre Meghan ve Harry, kraliçenin davetini geri çevirdi. Bunu duyanlar Meghan ve Harry'nin kraliçenin uzattığı zeytin dalını kabul etmedikleri için yanlış yaptıklarını dile getirdiler. Ancak kraliyet yorumcularına göre ortada böyle bir davet yoktu. Eğer böyle bir davet olmuş olsaydı da Meghan Markle bunu zaten kabul etmezdi. Çünkü Balmoral'da yapılan etkinlikler genelde avcılık, atış ve balık tutmayla ilgili oluyor. Meghan Markle içinse bu tarz etkinlikler hiç hoş ve etik değil. Uzmanlar, Prens Harry'nin önceki zevklerinin tamamından arındığını ve Meghan Markle'ın böyle bir şeye yeniden izin vermesinin mümkün olmadığını düşünüyor. Bunun yanı sıra yine Prens Harry'nin sonbaharda yayınlanacak ve anılarını anlattığı kitabının hazırlıkları sürdüğü için zaten ülke dışına çıkması da mümkün değil. Muhtemelen böyle bir davet olsaydı çift, bu sebeple teklifi reddedebilirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler