Manisa'da Otobüs Kazası: 18 Kişi Yaralandı
Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, Balıkesir Kırkağaç Karayolu'nda yolcu otobüsü yoldan çıkarak kaza yaptı.
Kazada yaralı yolcuların bulunduğu öğrenilirken, olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde, Denizli’den hareket ederek Balıkesir’e gitmekte olan 20 ATL 301 plakalı yolcu otobüsü, saat 03.00 sıralarında Balıkesir Kırkağaç Karayolu'nda yoldan çıkarak kaza yaptı. İçerisinde 37 yolcunun bulunduğu kazada, aralarında şoför ve kadın muavinin de olduğu toplamda 18 kişi yaralandı.
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan şoför ve muavinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olay yerine gelen sağlık ekiplerince, ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan 4’ü Balıkesir’de, 8’i Akhisar’da, 1’i Saruhanlı diğerleri ise Kırkağaç ilçesinde hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yara almayan 19 yolcu ise bir başka firmaya ait otobüsle Akhisar Otogarı’na götürüldü.
OTOBÜS VİNÇLE KALDIRILDI
Kazada yara almadan kurtulan 19 yolcu ise başka bir firmaya ait otobüsle Akhisar Otogarı’na götürüldü. Kazaya karışan otobüs, vinç yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılırken olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.