Mansur Yavaş’a Bir ‘Kumpas Kurulmuş’!

Mansur Yavaş’a Bir ‘Kumpas Kurulmuş’!

Abdulkadir Selvi, CHP kurultayı esnasında yaşanan konuşma krizine değindi ve Mansur Yavaş'a kumpas kurulduğunu iddia etti. Selvi "Mansur Yavaş’a bir kumpas kurulmuş, on puanlık uzmanlık sorusu, fitneci kim?" diye sordu.

Mansur Yavaş, CHP 20. Olağanüstü Kurultayı'nda İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasının ardından söz almış ve kendisine kurultaydan bir saat önce konuşma yapılacağının bildirilmesine sitem etmişti.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP içinde yaşananları değerlendirdi:

Yavaş’ın bu çıkışı ile önceden hazırlanan bir plan olduğu ortaya çıktı. Yavaş, 'Bir kasıt aramıyorum ama kurumsal bir partide eğer iki belediye başkanı konuşturuluyorsa şöyle bir sorun vardır. Aylardır yapılan fitne ateşine odun atmış oluyoruz' diye sitem etti.

Şimdi gelelim benim söyleyeceğime.

Kurultay’da iki cumhurbaşkanı adayı olarak Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a söz verilmiş. Ekrem İmamoğlu üç gün önceden hazırlanmış. Prompter kullanmış. Bir tek video hazırlatmadığı kalmış. Mansur Yavaş’a ise son 1 saatte haber verilmiş.

KUMPAS

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı kim olsun diye bir plan hazırlanmış.

İmamoğlu dillere destan bir konuşma yapacak, Mansur Yavaş ise çok yetersiz kalacak. Böylece CHP’lilere ikisi arasındaki farkı kıyaslayın; Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanı adayı olursa kazanırız, Mansur Yavaş bu işi kıvıramaz diye mesaj verilmiş olacak.

FİTNECİ KİM

Mansur Yavaş fitne ateşi dedi ama işin özü Mansur Yavaş’a bir kumpas kurulmuş.

Şimdi geliyor on puanlık uzmanlık sorusu, fitneci kim?

Kaynak: Medyaradar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler