Mustafa Gazim Yazdı; "ADALET PLATFORMUNDAN ÇOK ÖNEMLİ BAYRAM MESAJI"

Mustafa Gazim Yazdı; "ADALET PLATFORMUNDAN ÇOK ÖNEMLİ BAYRAM MESAJI"

Değerli Gazilerim,Kıymetli dava Arkadaşlarım,Sevgili Okurlarım;

Bildiğiniz üzere, askerde ve Emniyet Genel Müdürlüğü teşkilatında görevi başında iken terörle mücadele sırasında yaralanan ve %40'ın altında kaldığı için onur kırıcı hak mahrumiyeti yaşayan gaziler için Adalet Platformu olarak geçen ay aldığımız karar üzerine Gazilik Mücadelemize, 684 KHK ile değil 2330 sayılı Nakdi Tazminat ve Aylık Bağlanması Hakkında Kanun kapsamında devam edeceğiz.

Çünkü 2330'dan Gazilik davaları kazanıldığında Gazi Kardeşlerimize daha yüksek bir Gazilik Maaşı bağlanacak,
Birde Gazilik Kimliği verilecek
ve Gazimizin ailesinden bir kişiye de memurluk hakkı verilecek.

Bu nedenle mübarek Ramazan Bayramı'ndan hemen sonra 684 KHK'den davaları reddedilen tüm Gazi Kardeşlerimizin 2330 sayılı Nakdi Tazminat ve Aylık Bağlanması kanunu kapsamında başvurularını yapmaya başlayacağız.

Aslında geçen aydan itibaren Gazi Kardeşlerimizin 2330 sayılı Nakdi Tazminat ve Aylık Bağlanması başvurularını yapmaya başlamıştık.

Ancak Ramazan ayı nedeniyle Gazi Kardeşlerimizi yormamak için 2330 sayılı Nakdi Tazminat ve Aylık Bağlanması başvurularını Ramazan Bayramı'ndan sonraya erteledik.

Ramazan Bayramı'ndan hemen sonra tüm Gazi Kardeşlerimizin 2330 sayılı Nakdi Tazminat ve Aylık Bağlanması başvurularını yapmaya devam edeceğiz.

Gazilik haklarına ulaşmanın doğru ve güvenilir adresi olan Adalet Platformu olarak, Hukuk Müşavirimiz Sayın Tamer MAHMUTOĞLU ve
Basın Danışmanım Sayın Kenan ANT ile birlikte tüm Gazilerimizin haklarına ulaşması için gece gündüz demeden mücadele edeceğiz.

Bu vesileyle şimdiden tüm Gazi Kardeşlerimizin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar geçirmesini diliyoruz.

Saygılarımla,

Adalet Platformu
Mustafa GAZİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler