Nevşin Mengü ve Melih Gökçek arasında 'düzeysiz' polemik!

Nevşin Mengü ve Melih Gökçek arasında 'düzeysiz' polemik!

Sosyal medyada gazeteci Nevşin Mengü'nün yaptığı paylaşım üzerine eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yaptığı paylaşımla polemik yarattı.

Gazeteci Nevşin Mengü sosyal medya hesabından, Yeniden Refah Partisi'nin Konya Milletvekili Ali Yüksel'in olay yaratan 'Evlenmek sadece cinsel zevk için değildir, piyasayı piçlerle mi dolduralım?' sözleri üzerine bir tweet attı.

Yaptığı paylaşımda Mengü, Melih Gökçek'le ilgili bir canlı yayında konuşan Ankaralı bir hayat kadının sözlerini paylaştı. Melik Gökçek bu paylaşıma yanıt olarak gazeteci Mengü'ye "Hayat kadınıyla beraber mi çalışıyordunuz" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Nevşin Mengü yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

"Şöyle bir şehir efsanesi vardı. Melih Gökçek'in yeni Ankara Belediye Başkanı seçildiği yıllar, genelevleri kapatmak için harekete geçiyor. Bir TV kanalına da, çıkıp ahlak fuhuş muhuş anlatırken, bir hayat kadını TV'ye telefonla bağlanıp şöyle diyor: Şu kadar yıllık hayat kadınıyım, Ankara'da şu sayıda hayat kadını çalışıyor, hepimiz bir araya gelsek senin gibi o...çocuğu doğuramayız..."

Melih Gökçek’in yaptığı paylaşımda gazeteci Mengü’ye karşı şu sözleri sarf etti:

"Nevşin bu kadının senin arkadaşın olduğu ve senin bu kadınla birlikte çalıştığın istikametinde de şehir efsanesi var…

Nevşin beraber mi çalışıyordunuz?"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya