Nostradamus'un 2024 kehanetleri şaşırtıyor!

Nostradamus'un 2024 kehanetleri şaşırtıyor!

11 Eylül ve ve dünyadaki en büyük krizleri öngören Nostradamus, 1555 yılında yazdığı Les Propheties adlı kitabında geleceğe dair 942 kehanet yazmıştı.

2024 yılında Kraliyet Ailesi'nin büyük bir dram ile karşılaşabileceğine dair öngörüsü de bu 942 kehanet arasında yer alıyor.


Nostradamus'un bu öngörüsüne göre; Kral Charles tahttan indirilebilir! Üstelik öngörü bundan ibaret değil.


Les Propheties adlı kitabında; "Adaların kralı kovuldu! Yerine kral olacağı düşünülmeyen biri getirildi!" ibaresi yer alıyor.


Uzman Mario Reading pasajı analiz etti ve 'Değersiz oluğunu düşündükleri bir adamın boşanmasını onaylamadıkları için halk "adaların kralını" tahttan indirecek. Kral olmayı hiç beklemeyen bir adam onun yerini alacak' yorumunda bulundu.

Nostradamus'un kraliyet ailesiyle ilgili tahminlerinde kanıtlanmış bir geçmiş de mevcut. Bu sebeple yorumlar daha da ciddiye alınıyor.

Daha önce Kraliçe II. Elizabeth'in 2022'de öleceğini öngörmüş, hatta yaşını bile doğru tahmin etmişti. Analist Mario Reading'e göre bu öngörüde "Kraliçe II. Elizabeth 22 civarında, 96 yaşında ölecek" yazıyordu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şeker hastalığının düşmanı bulundu. Şeker 4'e düşer

Emekliye Sabah Sürprizi 09.15’te Geldi
Miss Nepal, Miss Universe'e katılmasını anlatıyor. Bu heyecan!

Dadı Meryem çocuk katili çıktı! 8 yaşındaki kızı diri diri gömdü

Ancak Nostradamus, Kral'ın tahttan çekilebileceğini ve Prens Harry'nin şu anda beşinci sırada olmasına rağmen muhtemelen tahta geçebileceğini öngördüğü düşünülüyor.


Kral Charles'ın kanser tedavisine devam ettiği bir dönemde gelen bu yorum oldukça dikkat çekti.


Sağlık görevlileri Kral Charles'a kanser teşhisi koyduktan sonra prostat büyümesi nedeniyle kendisine bir ameliyat uygulandı. Ancak Buckingham Sarayı bunun ne tür bir kanser olduğunu doğrulamadı, sadece prostatta olduğunu söyledi.


Bu arada Kate Middleton, Ocak ayında karın ameliyatı sonrasında keşfedilen kanser önleyici tedavisini görmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler