Nuray Başaran’dan Çarpıcı Analiz: FETÖ Her Yerde, İçlerinde Pavyon İmamı Bile Var!

Nuray Başaran’dan Çarpıcı Analiz: FETÖ Her Yerde, İçlerinde Pavyon İmamı Bile Var!

Enes Uludemir ile yapılan röportajda FETÖ’nün çalışma yöntemleri ve sızma stratejileri hakkındaki açıklamalar, tartışmaları yeniden alevlendirecek.

Gazeteci Nuray Başaran, kendi programında Enes Uludemir ile yaptığı röportajda gündem yaratacak bilgiler paylaştı. Örgütün toplumun her katmanına sızdığını vurgulayan Başaran, "FETÖ, hiçbir yeri boş bırakmamış; pavyon imamı bile var." ifadelerini kullandı.

Program konuğu Enes Bey ile yaptığı sohbete atıfta bulunan Başaran, FETÖ'nün meslek gruplarına göre ayrılmış özel birimleri olduğunu iddia etti. Başaran, örgütün sadece eğitim veya sağlık gibi alanlarda değil, hayatın her alanında faaliyet gösterdiğini şu sözlerle dile getirdi:

"Her meslek grubunun ayrı birimi var. Evet, bu FETÖ'de işte doktorlar var, eczacılar var, mühendisler var, eğitim var, sağlık var... Her şey var, hatta sokak da var. FETÖ paranın olduğu her yerde, hayatın döndüğü her yerde var."

Uşak Belediye Başkanı Örneği

Konuşmasında güncel bir örneğe de yer veren Başaran, Uşak Belediye Başkanı'nın tutuklanma sürecine dikkat çekti. Başaran, "Uşak Belediye Başkanı şu anda tutuklu, biliyorsunuz. 'Pavyon imamı' olarak geçiyor, onu ayrıca ayrı bir bölüm yapacağız" diyerek, konuyu önümüzdeki yayınlarında detaylandıracağının sinyalini verdi.

https://www.youtube.com/watch?v=4mvs6PargAo

https://x.com/ngazetecom

https://www.instagram.com/ngazetecom/

https://www.instagram.com/nuraybasarantv/

https://www.instagram.com/ngazeteofficial/

https://www.youtube.com/@nuraybasarantv

https://www.facebook.com/share/1HW3HWKcMg/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61590534251658

https://www.linkedin.com/in/n-gazete-a1956b308/?skipRedirect=true

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler