On Altının Sırrı

İyi bir hafta sonu dilerim değerli okuyucu dostlarım. Sosyal medyanın bir avantajı çoğunlukla herkese ulaşabilme olanağı.

Geçtiğimiz günlerde emekli astsubay OKTAY YILDIRIM beyefendinin bir sosyal paylaşımını gördüm ERGENEKON davası ile ilgili buna mukabil bir soru sordum kendisine.

Soru şuydu gerçek bir ERGENEKON örgütü var mı? Cevapladı hemen beni, böyle bir soru sorulurmu bunları bize FETÖ örgütü savcıları soruyordu.

Durdum kaldım, gözümün önüne geldi OKTAY beyi 2003 yılında Hasdal kışlasındaki motorize alayın KİLYOS solar plajı üstündeki misafirhanesinde tanımıştım.

Yemeklerimizi rakı eşliğinde yerken yanımıza gelmiş misafirhane kolluğu tuttuğu için ,genç uzun boylu üstündeki kamuflaj elbiseler tertemiz ütülü belinde silahı gözünde rayban gözlükleri ile astsubay kıdemli başçavuş bir arkadaşımız.

Oturdu sohbetimize katıldı, savunma bakanlığından bayan bir hanımefendi vardı sohbet ettik ve sonrasında vedalaştık ve ayrıldık.

Daha sonraki gün motorize alayın şehrin içindeki arazilerini askeri vasıta ile dolaştık.

En dikkatimi çeken arazisi mecidiye köyün tam ortasında caddenin kenarındaki arazi üst geçide karşı.

Bu arazi atıl duruyor bir dönem otopark mafyası el koymuş sonra birlik komutanı öğrenince oto park boşaltılmış bir takım asker nöbet tutarak tel örgü içine alınmış ve bu şekilde muhafaza ediliyormuş.

Birde haberci angaje edilerek devamlı korunmaya alınmış.

Tam karşında üst geçit köprünün altında sığınılacak bir küçük oda yer var.

Rus askeri istihbarat teşkilatı GRU ya bağlı çok ciddi askeri polis teşkilatı vardır.

Aynı metodu ABD istihbarat örgütleri kullanır.

Maalesef bizde TSK içinde bağımsız çalışan bir askeri istihbarat teşkilatımız olmadı ve ona bağlı polis teşkilatı.

Bu bizim sistemimizde büyük kayıptır. ERGENEKON yok demek büyük bir hatadır, nedeni eşyanın tabiatına aykırı.

NATO bünyesi içinde tüm ülkelerde kurulmuş bu Stay Behind (GERİDE KALANLAR) yapılanması varken bunlar soğuk savaş ile tasviye olmuşken böyle bir örgütlenmenin olmamasının bizim ülkemizde mantığı olamaz.

İtalyan GLADİO (geride kalanlar) örgütü çökertildi bunu yapan SAVCI ülkemize 2008 yılında gelip seminerler verdi bende gittim izledim.

Özellikle İTALYAN örgütlenmesinin açılımı bizim örgütümüzü çok iyi deşifre etmesi gerekliyken biz bunu başaramadık.

Bu operasyonlara ideolojik guruplar yada tarafların mücadelesinin etkisi girdiği zaman hadiseler sulanır ideolojik kamplaşma toplumun gözüne sokulur konular, dış etken NATO büyük devletlerinin ülkemiz üstündeki emelleri öne çıkar ondan sonra kurumlar ve bu kurumların içindeki yaş insanlar gerçek örgüte çalışan kimselerle beraber harcanır. Canlar gider kıymetli insanlarımızı bundan dolayı harcarız ve neticede ülke kan kaybeder.

Öylede oldu ERGENEKON,BALYOZ,ASKERİ CASUSLUK davaları TSK ve diğer kurumlara büyük zarar vermiştir.

Konuya siyasi olarak değil ciddi kamplaşmamış bir devlet ve hukuk anlayışı ile girilseydi sonuç alınır gerçek örgüt üyeleri kanuna hukuk içinde teslim edilirdi.

15 temmuzdan sonra çıkan belgeler bize çok konuyu anlattı vatandaş bilmiyordu ama bilenler biliyordu, FETÖ (FETTULLLAH GÜLEN) aslında STAY BEHİND yapılanması ERGENEKON örgütü içinde bir kanattı.

Bu yapılanma içinde tarihin en büyük örgütünü kendine bağlı kurmuştu.

ERGENEKON örgütünü çözümleyebilmek için arşiv çalışması yapmak gerekli.

Nerde GENELKURMAY BAŞKANLIĞI,MİT,EMNİYET ve JANDARMA komutanlıkları geçmiş arşivlerinde.

Örgütün nasıl kurulduğu insan ve ekonomik kaynakları, dış bağlantıları gibi meseleleri arşiv taraması ile sızıntı yapmayacak bir birim ile çalışmak hukuk önde olmak üzere.

Rahmetli bir büyüğümüz ÖNDER bey derdi bir örgütü ya o örgütü kuranlar yada örgütü kuranların çocukları ve yetiştirdikleri yıkar.

İtalyan GLADİO savcısı sayın FELLİCE CASSON tek kelime ile şunu söyledi.

Ben bu örgütü İTALYAN askeri istihbarat teşkilatı SİSMİ arşivine girerek çökerttim.

Gazeteci sordu arşivde hiç TÜRKLER ile bir ipucuna rastladınızmı.

Sayın SAVCI bir iç geçirdi ve düşündü cevapladı. Örgüt kurulma aşamasında Avrupa’da ve İtalya’da ülkemde bazı tatbikatlar yapmışlar dört beş TÜRK bu tatbikatlara katılmış olduğunu beyan etti.

GLADİO örgütü yıkılırken örgütün beyin takımı P2 mason locası, bankerler LONDRA ve İSVİÇRE bağlantıları ortaya çıktı.

FETÖ(FETTULLAH GÜLEN) mason olduğu ÜÇGEN locası üyesi olduğu sırf baz alınarak ERGENEKON örgütü bağlantıları ve tepe yapılanması en üstten en alta ortaya çıkacaktır.

Bunlar standart talimatname yapılanmalarıdır, İTALYA’DA ne çıktıysa tüm NATO ülkelerinde aynı şey çıkmıştır şablon.

Onlar sessizce tasfiye ettiler bir tek biz bu konuda başarısız kaldık suçsuz insanları yaktık ve gerçekler hep örtüldü halının altına süpürüldü.

Mesela ANKARA SEFERBERLİK TETKİK bölge başkanlığı 16 numaralı odasına girilmesinin ne olduğu hiçbir zaman meydana çıkmadı.

Yurt sathında o dönemde Seferberlik bölge başkanlıkları varken Ankara’da bu başkanlıkların ana karargahı varken niye STK Ankara bölge başkanlığı 16 numaralı odasına girildi ve orda evraklar incelendi bir HAKİM tarafından amaç neydi.

Bu incelemeye izin veren dönemin GENEL KURMAY BAŞKANI sayın İLKER BAŞBUĞUN açıklamalarında bur da bulunan evrakların Genel kurmay başkanlığında bir kasaya kitlendiği bu kasadaki belgelerin dönemin GENEL KURMAY BAŞKANI sayın NECDET ÖZEL paşa döneminde ortadan kaybolduğu FETÖ yapılanmasına verildiği beyan ediliyor.

Bu belgelerde ne olabilir vatandaşımıza CİN ALİ anlatır gibi anlatayım.

Seferberlik kapsamında bir aile yapılanması hakkında tüm izleri yok etmek, Seferberlik kapsamındaki güçlerine çökmek:)

Tahmin etmiyorlardı, çekirdekten yetişmiş bir askerin belki bugünlere yetişebileceğine 1984 yılında daha bir kaza ile ortadan kalkacaktı.

FETÖ cü polisler sorguda soruyorlar 2008 yılında yaptıkları dinlemede elde ettikleri tapelerde demişsiniz DEVLET HEP ONALTI yaşında niye böyle dediniz.

Cevapladım devlet hep gençtir hafızası vardır on altı yaşındaki çocuk gibi. Biz onu ONSEKİZ olarak biliyoruz siz niye ONALTI diyorsunuz.

Bana öyle öğretmişlerdi dedim.

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.