Ordunun ‘Lübnan'da İlerleyerek Ek Stratejik Bölgeleri Ele Geçireceğini’ Açıkladı

Ordunun ‘Lübnan'da İlerleyerek Ek Stratejik Bölgeleri Ele Geçireceğini’ Açıkladı

İsrail, ordunun Lübnan'da ilerlediğini stratejik noktaları hedef aldığınnı söyledi.

İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, kendisi ve Başbakan Binyamin Netanyahu'nun “İsrail sınırındaki yerleşim yerlerine ateş açılmasını önlemek için İsrail ordusuna Lübnan'da ilerleyerek ek stratejik bölgeleri ele geçirme yetkisi verdiklerini” açıkladı.

Bakan, “İsrail ordusu, Lübnan'daki Hizbullah hedeflerine karşı güçlü bir şekilde operasyonlarını sürdürüyor. Terör örgütü, İsrail'e yönelik saldırıları nedeniyle ağır bir bedel ödüyor ve ödemeye devam edecek” dedi.

İsrail'in “sınır bölgelerini savunmaya” kararlı olduğunu ifade eden Katz, “Celile bölgesi topluluklarına güvenlik sözü verdik ve bu sözümüzü yerine getireceğiz” diye ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler