Özcan Deniz'in kız kardeşinden şok açıklama

Özcan Deniz'in kız kardeşinden şok açıklama

Ailesiyle sosyal medya hesabı üzerinden hesaplaşan şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz'in en küçük kız kardeşi Sibel Semerci, ağabeyinin yayınlamaktan vazgeçtiği video hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Özcan Deniz geçen günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ailesini sildiğini duyurdu. Deniz'e kız kardeşi Yurda Güler tepki gösterdi.

"TASVİP ETMEDİK"

Güler, Deniz'in eşi Samar Dadgar hakkında da ilginç ithamlarda bulunarak şu paylaşımı yaptı:

"Abim Özcan Deniz 'Ailemle bağım kalmamıştır maddi manevi bana zarar veriyorlar' diyor. Abimin benim ve eşimin yıllardır dişimle tırnağımızla kurduğumuz işimizin ve yuvamızın, temelinden çatısına kadar tek bir tuğla koymadığını belirtmek isterim... İşin aslı şudur ki; birinci evliliği bitmeden, İran'dan buraya meşhur olmak ve ona ulaşmak için gelen bu kızı, biz hiç tasvip etmedik."

"Bu kız türlü şekilde oyunlarla, çok zekice hamlelerini, bize ağabeyimin düşman olmasını sağladı ve kışın ortasında annesini ve kız kardeşini evden kovdurttu. Bu kadının tesiriyle ailesini düşman bilen, yaşının getirdiği yaşlanma hissinin verdiği, her erkeğin yaşadığı dönemsel buhran ve bunalımını bir yardım alarak sonlandırmasının düşünüyorum."


"Filmlerinde figüran olmak için İran'dan buraya gelmiş, kendinden yaşça küçük bir kızı, kendinin hayatının başrolü yapmış olabilir; ama bir önceki evliliğinde olduğu gibi, kendi çizgisinde olmayan yaşça küçük bu kızların ona yaşattığı her olumsuzluğu aile olarak o tek başına yaşamadı... Hep beraber yaşadık."

"HAZIRLADIĞIM VİDEO DURUYOR"

Bu paylaşımın ardından Özcan Deniz kız kardeşine "Akşamı bekle" diye gözdağı vererek yeni bir açıklama daha yaptı:

"Beni durdurdular. Sen her zaman ailenin en saygısızı ve sinsisiydin. Kendin gibi biriylesin ve oğluna dua et. Birlikte olduğun evli barklı adam için hazırladığım video duruyor. Bir saygısızlığı daha bekliyor."

Deniz Ailesi'yle ilgili bir gelişme daha yaşandı. Bu kez küçük kız kardeş Sibel Semerci, Instagram hesabından peş peşe açıklama yaptı.

Sibel Semerci, "Merak ettiğiniz buysa söyleyeyim, sevgili abilerim arasında ticari meseleden kaynaklı bazı sorunlar olduğu doğru" dedi. Yaşanan gerilimin onları düşman yapmayacağını, bu sürecin de bir şekilde yoluna gireceğini her şeyin düzeleceğini düşündüğünü de belirtti.

Semerci "Bu mesele sadece ikisini ilgilendirmektedir" dedikten sonra da konuyu Özcan Deniz'in ablası Yurda'ya yaptığı "Akşamı bekle bir tanem hazırladığım video duruyor" seslenişine ve yayınlamaktan vazgeçtiğini söylediği videosuna getirdi.

"TÜM KARİYERİNİ BİR GECEDE SONLANDIRACAKTI"

"Bu mesele sadece ikisini ilgilendirmektedir" dedikten sonra konuyu Özcan Deniz'in ablası Yurda'ya yaptığı "akşamı bekle bir tanem" seslenişine ve yayınlamaktan vazgeçtiğini söylediği videoya getirdi. O videonun ağabeyinin "tüm kariyerine ve sanatına veda" olduğunu öne sürdü.

zcan-denizin-kiz-kardesinden-sok-aciklama1.jpeg

Sibel Semerci "Evet tüm kariyerini bir gecede sonlandıracaktı. Diziyi bırakacak, bir daha konsere çıkmayacaktı çünkü bıktı" açıklamasında bulundu.

Son olarak abisine seslendi, "Şimdi bana kızabilirsin canım abim, gözümün bebeği, gülüşünü sevdiğim ama içimi döktüm sizlere oh rahatladım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler