Özel, MHP’li ismin cenazesine katıldı

Özel, MHP’li ismin cenazesine katıldı

CHP Genel Başkanı Özel, vefat eden MHP'li Belediye Meclisi Üyesi Güzgülü'nün cenazesine katıldı. Güzgülü’nün naaşını taşıyan Özel, aileye taziye dileklerini iletti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu sabah tedavi gördüğü hastanede vefat eden Şehzadeler Belediyesinin MHP'li Meclis Üyesi ve eğitimci Mehmet Güzgülü'nün cenaze törenine katıldı. Yakınları tarafından morgdan alınan Güzgülü'nün (69) cenazesi, Hatuniye Camisi'ne getirildi. Mehmet Güzgülü'nün oğlu Aras Güzgülü, taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, aynı zamanda akrabası olan Mehmet Güzgülü'nün eşi Esin Güzgülü'ne taziyesini iletti.

OĞLUNU TESELLİ ETTİ

Güzgülü'nün oğlu Aras Güzgülü'ne sarılan ve metanetli olmasını isteyen Özel, "Güçlü olman lazım, böyle olursan anne şey yapar, zorlanır, çok üzülür. Babanın en büyük eseri sensin" diyerek teselli etti.

Güzgülü'nün cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Kırtık Mezarlığı'na defnedildi.

Mehmet Güzgülü'nün naaşını Özgür Özel ile geçen dönemin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de taşıdı.

Törene, CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile Bekir Başevirgen, AKP Manisa Milletvekili Tamer Akkal, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, siyasi parti temsilcileri, Güzgülü'nün ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MEHMET GÜZGÜLÜ KİMDİR

Manisa'da MHP'nin önemli isimleri arasında yer alan ve Manisa Büyükşehir Belediyesinde önemli görevlerde bulunan 69 yaşındaki eğitimci Mehmet Güzgülü, geçen günlerde lösemi teşhisiyle kaldırıldığı Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Manisa Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesinde 30 yıldan fazla süre meclis üyeliği görevinde bulunan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği ve geçen dönem Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanlığı, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanlığı görevini de yürüten Mehmet Güzgülü, 31 Mart Mahalli İdari Seçimlerinde MHP'den Şehzadeler Belediyesi Meclis Üyesi seçilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler