Özgür Özel: "İktidar 22 Yıldır Atatürk’ün ‘Milletin Efendisi’ Dediği Köylünün Anasını Ağlattı!"

Özgür Özel: "İktidar 22 Yıldır Atatürk’ün ‘Milletin Efendisi’ Dediği Köylünün Anasını Ağlattı!"

Özel, Malatya ziyareti kapsamında Yeşilyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Örnekköy Mahallesi'ni ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Malatya Örnekköy’de yaptığı konuşmada, iktidarın 22 yıldır köylünün ve çiftçinin sorunlarına çözüm üretmediğini belirterek sert eleştirilerde bulundu. Özel, "Tütün üreticisine zulmettiler. Ne oldu Doğanşehir’de? AK Parti büyük bir yenilgi yaşadı, CHP zafer kazandı. Adıyaman’da da aynı şekilde sonuçlar ortaya çıktı. Demek ki tütün üreticisinin, çiftçinin, kayısı üreticisinin sorunları seçim sandığında da kendini gösteriyor. Bu gerçeği herkes görmeli, bilmeli" dedi.

Özel, Malatya ziyaretinde Yeşilyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Örnekköy Mahallesi'ni ziyaret etti. Kendisine CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Milletvekili Veli Ağbaba, genel başkan yardımcıları ve ilçe belediye başkanları eşlik etti.

Konuşmasında, bu yıl kayısı üreticilerinin yaşadığı sıkıntılara da değinen Özel, geçen yılın fiyatlarına göre kayısının piyasadaki fiyat artışının ciddi boyutlarda olduğunu vurgulayarak, "Ancak burada kayısı üreticisine verilen fiyatlar yeterli değil. Mutlaka bir taban fiyat belirlenmeli" ifadelerini kullandı.

Özel ayrıca, "Bugünkü iktidar parayı zenginlere, müteahhitlere, yandaşlara dağıtıyor ancak halk partisinin iktidarında vatandaşın yüzü güler. 1970'leri hatırlayanlar bilir, CHP geldiğinde çiftçinin, işçinin yüzünü güldürmüştü. Ama bugünkü iktidar 22 senedir köylünün, çiftçinin sorunlarına çözüm üretmedi" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler