Partnerini en çok aldatan ülkeler belli oldu

Partnerini en çok aldatan ülkeler belli oldu

Yapılan bir araştırma, eşlerini ya da partnerlerini en çok aldatan ülkeleri ortaya çıkardı... Sıralamada Türkiye'nin yeri dikkat çekti.

Yapılan kapsamlı bir çalışma, dünyanın en sadakatsiz ülkelerini ortaya çıkardı...

Smith Investigation Services, World Population Review ve The Tech Report isimli online portalların ortak çalışmasında partnerlerini ya da eşlerini en çok aldatan ülkeler sıralandı.

En sadakatsiz ilk 10 ülkenin sıralandığı araştırmada ABD birinci sıraya otururken onu sırasıyla Almanya, Birleşik Krallık, Tayland izledi.

Ankete katılan ABD'lilerin yüzde 71'i en az bir kez partnerlerini aldattıklarını itiraf ederken, Almanya'da bu oran yüzde 68, Birleşik Krallık'ta yüzde 66 ve Tayland'da yüzde 61 olarak kayıtlara geçti.

TÜRKİYE VE KANADA'DA ORAN AYNI
Sıralamada Brezilya ve Fransa yüzde 57 aldatma oranıyla 5'inci sırayı paylaşırken altıncı sıradaki Rusya'da bu oran yüzde 53 olarak tespit edildi.

Yedinci sıradaki Japonya'da eşini aldatanların oranı yüzde 49 olarak kayıtlara geçerken Japonya'yı yüzde 46 ile Romanya ve yüzde 44 ile Avustralya takip etti.

Sıralamanın onuncu sırasında ise Türkiye ve Kanada yer aldı. Her iki ülke de yüzde 27'lik aldatma oranıyla 10'uncu sırayı paylaştı.

Ankete katılanlar partnerlerini ya da eşlerini neden aldattıkları konusunda bilgi de paylaştı. Dünya genelinde eşini aldatan erkeklerin yüzde 44'ü daha eğlenceli bir deneyim yaşamak için aldattığını söylerken kadınların yüzde 40'ı da daha çok arzulanmak istedikleri için ilişkiye girdiklerini söyledi.


Araştırmaya katılan 10 erkekten biri ve 10 kadından biri eşlerini intikam için aldattıklarını duyurdu.

Anket çalışmasında öne çıkan diğer detaylar:
- İlişkilerin yüzde 25'i bir haftadan az sürüyor, yüzde 65'i ilk altı ay içinde sona eriyor. Sadece yüzde 10'u uzun süreli ilişkilere dönüşüyor. ,

- Her iki kişiden sadece biri (yüzde 52.1) ilişkiyi itiraf ediyor.

- İtirafın ardından çiftlerin yüzde 54.5'i hemen, yüzde 29.9'u ise bir süre sonra ayrılıyor. Araştırmaya göre, yüzde 15.6'sı sürekli olarak birlikte kalmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler