Prof. Dr. Kemal Tanju Hepgül hayatını kaybetti

Prof. Dr. Kemal Tanju Hepgül hayatını kaybetti

Beyin cerrahı Prof. Hepgül, cumartesi günü Bebek Camisi’nde son yolculuğuna uğurlanacak.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi (Çapa) Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden beyin cerrahı Prof. Dr. Kemal Tanju Hepgül (68) hayatını kaybetti. Hepgül, 15 Ekim Cumartesi günü öğle namazından sonra Bebek Camisi’nde yapılacak cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Prof. Dr. Hepgül, uzun süredir tedavi gördüğü İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bu sabah (12 Ekim Çarşamba) saatlerinde hayatını kaybetti.

1954 yılında İstanbul’da doğan Hepgül, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. Beyin ve sinir cerrahisi alanında uzmanlaşan Prof. Dr. Kemal Tanju Hepgül’ün başlıca tıbbi ilgi alanları, “beyin tümörleri, vasküler malformasyon, trigeminal nevralji, pediatrik doğumsal bozukluklar, omurga ve omurilik patolojileri”ydi.

“Mahallemizin güzel abilerinden…”

Cenaze töreninin, yurtdışındaki çocuklarının katılımı nedeniyle cumartesi günü yapılacağı bildirilen Prof. Kemal Tanju Hepgül için, müdavimi olduğu Yakup 2’nin Instagram hesabından da taziye paylaşımı yapıldı:

“Meyhanemizin en güzel abilerinden, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin değerli öğretim üyesi Prof. Dr. Kemal Tanju Hepgül’ü kaybettik. Kemal Hocamızı çok özleyeceğiz. Cenazesi, cumartesi günü, öğle namazını müteakip Bebek Camii’nden kalkacaktır. Başımız sağolsun.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler