Recai Kutan'ın Cenazesi 'Milli Görüş'ü Birleştirdi:

Recai Kutan'ın Cenazesi 'Milli Görüş'ü Birleştirdi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, Davutoğlu, Ali babacan, Numan Kurtulmuş, Karamollaoğlu omuz omuza saf tuttu

Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu üyesi, ESAM Genel Başkanı Recai Kutan dün hayatını kaybetti. Kutan’ın cenazesi, Karşıyaka Ahmet Efendi Camii’nde kılındı. Cenaze töreni 'Milli Görüşü' bir araya getirdi.

Necmettin Erbakan'ın yakın çalışma arkadaşlarından ve Milli Görüş Hareketi'nin ileri gelenlerinden Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan'dan üzücü haber geldi.

Kutan, 94 yaşında tedavi gördüğü Güven Hastanesi’nde dün hayatını kaybetti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan için Karşıyaka Ahmet Efendi Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

CENAZE NAMAZINI ALİ ERBAŞ KILDIRDI

Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile siyasi parti liderleri de katıldı. Cenaze namazı Ali Erbaş tarafından kıldırıldı.

ABDULLAH GÜL İLE ERDOĞAN YAN YANA

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uzun zaman sonra yan yana gelmiş olması da cenazede dikkat çeken noktalardan birisi oldu.

İki isim, Milli Görüş'ten ayrılmadan önce Fazilet Partisi içerisinde yenilikçi olan grubun başını çekerek Necmettin Erbakan ve Recai Kutan'a karşı muhalefet etmişlerdi.

Cenaze törenine Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da cenaze namazına katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler