Salih Özcan'a Milli Maç Öncesi Amedspor Sorusu

Salih Özcan'a Milli Maç Öncesi Amedspor Sorusu

A Milli Takım'ın Fransa maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Salih Özcan'a Beşiktaş'ın Amedspor karşısında aldığı mağlubiyetin sorulması dikkat çekti. Soruyu duyanlar milli takım kampında kulüp maçıyla ilgili ifadelere anlam veremedi.

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup'un ilk maçında Kocaeli'de Fransa ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı futbolcusu Salih Özcan, basın toplantısında konuştu.

Milli Takım ve Uluslar Ligi ile ilgili açıklamalarda bulunan Salih Özcan'a, Beşiktaş'ın 3-2 kaybettiği Amedspor maçıyla ilgili soru yöneltildi.

MİLLİ TAKIM KAMPINDA AMEDSPOR SORULDU

Bir gazeteci, Salih'e "Son maçı Amed'le oynadınız. Orada bireysel hataların oldu. Taraftar baskısı da var işin içinde tabi. Şu an baktığın zaman kendini o süre zarfında tam olarak, mental olarak düzeltebildin mi?" şeklinde soru sordu.

"O SAYFAYI KAPATTIM"

Bu soru karşısında Salih ise sakin bir şekilde "Amedspor maçında benim yüzümden de kaybettik diyebiliriz. Son golde hatam var. Böyle şeyler olabiliyor. Önemli maçlar geliyor. Mental olarak iyi bir durumdayım. O sayfayı kapattım." diyerek cevap verdi.

TARTIŞMA KONUSU OLDU

Milli Takım'ın Fransa ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında Salih Özcan'a kulüp takımının yaşadığı mağlubiyet üzerinden soru yöneltilmesi ise sosyal medyada da eleştiri ve tartışma konusu oldu.

Milli oyuncuların odağının A Milli Takım ve karşılaşmaya çevrilmesi gerektiği ve kulüp düzeyindeki bir maç ve bireysel hatalar üzerinden yapılan bu tür bir soru yöneltilmesinin zamanlamasının doğru olmadığı değerlendirildi.

VERDİĞİ CEVAP TAKDİR TOPLADI

Salih Özcan, kendisine yöneltilen soruya verdiği sakin ve olgun yanıtla dikkat çekti.

Amedspor maçındaki hatasını açıkça kabul eden milli futbolcu, yaşananları geride bıraktığını ve mental olarak iyi durumda olduğunu ifade etti.

Özcan'ın hatasının sorumluluğunu üstlenerek tartışmayı büyütmek yerine önündeki önemli maçlara odaklanması, profesyonel yaklaşımıyla takdir topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler