Samsun'da TEKNOFEST hazırlıkları devam ediyor

Samsun'da TEKNOFEST hazırlıkları devam ediyor

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, kentte TEKNOFEST hazırlıklarının hızla devam ettiğini belirterek, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji Festivali TEKNOFEST, geçtiğimiz yıl 21-26 Eylül'de İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenmiş ve oldukça ilgi çekmişti. Şimdi ise gözler, bu yıl Samsun'da düzenlenecek olan TEKNOFEST 2022'ye çevrildi.

AA'nın aktardığına göre, Samsun Valisi Zülkif Dağlı, kentte TEKNOFEST hazırlıklarının hızla devam ettiğini belirterek açıkalamalarda bulundu.

Samsun'a yüz binler akın edecek

Çalışmalar hakkında bilgi alan Dağlı, 30 Ağustos-4 Eylül'de Samsun'da gerçekleştirilecek TEKNOFEST Karadeniz dolayısıyla yüz binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

Festival özelinde tüm hazırlıklar için yol haritası oluşturduklarını anlatan Dağlı, "Festivale ev sahipliği yapacağımızın belirlendiği tarihten bugüne, tüm paydaşlarımız ile büyük bir gururla çalışıyor ve heyecanla bu organizasyonu bekliyoruz.

Samsun Çarşamba Uluslararası Havalimanı bağlantı noktaları, yol genişletme çalışmaları ve havalimanında dolgu alanlarına yönelik süreçler tüm hızıyla devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Vali Dağlı, TEKNOFEST kapsamında gelen misafirlere her anlamda konforlu ve huzurlu bir ortam hazırlamak için canıgönülden çalıştıklarını belirterek, "Ses getirecek bir festivale ev sahipliği yapacağımıza inanıyoruz. Aynı zamanda 100. yılını kutlayacağımız Zafer Bayramı ile aynı tarihte başlayacak olan dünyanın en büyük havacılık ve teknoloji festivalinde çıtayı yukarı taşımak istiyoruz.

Bu vesileyle tüm paydaşlarımıza, çalışmalarda emeği geçen tüm birimlere ve Samsun halkına destekleri için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler