Sarıyer'de, yabancı uyruklular arasında düğün sonunda kavga çıktı

Sarıyer'de, yabancı uyruklular arasında düğün sonunda kavga çıktı

Yabancı uyruklu 2 kişi arasında, düğün çıkışında tekmeli ve yumruklu kavga çıktı. Kavga, düğünden çıkanların araya girmesiyle son buldu.

İstanbul’un Sarıyer ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Arabayolu Caddesi üzerinde, geçtiğimiz pazartesi günü saat 23.30 sıralarında, iddiaya göre düğünden çıkan yabancı uyruklu 2 kişi arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışmada sesler yükseldi.

Tartışma kısa sürede tekmeli ve yumruklu kavgaya dönüştü. Kavga, düğünden çıkan diğer kişilerin araya girmesiyle son buldu. Kavga eden şahısların alkollü olduğu öğrenildi.

“Düğünden çıktılar, kavgaya tutuştular”

İHA’nın haberine göre; olay anına şahit olan mahalle esnafı Taner Geyik, şu ifadeleri kullandı:

“Gece 23.00-23.30 civarı yabancı uyruklular burada düğün yapıyordu. Kapıda 2 kişi tartıştı, tartıştıktan sonra olay büyüdü. Olay büyüyünce de birbirlerine vurmaya başladılar. Ardından bütün herkes kapıya çıkıp video çekti. Ondan sonra emniyet güçlerini aradık. En son telefonu hanımefendi bir polis memuru açtı, olayı ona anlattık. Bütün herkes kavga etti, o ona vurdu, o ona vurdu. Kavgadan sonra arabaya bindiler, alkollülerdi. Polisin gelmesine yakın hepsi dağıldı, gitti. Çok kalabalıklardı, 30 - 35 kişi vardı. Bu mahallede, düğün salonu civarında ara sıra sıkıntılar oluyor. Düğünden çıktılar, kavgaya tutuştular. Ortalık karıştı.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler