Selda Bağcan'dan Gökhan Türkmen'e yanıt!

Selda Bağcan'dan Gökhan Türkmen'e yanıt!

Selda Bağcan, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde genç şarkıcı Aleyna Tilki'yi konuk etmiş ve ikili düet yapmıştı. Gökhan Türkmen de bunun üzerine Instagram hesabından; "Güzel reklam; hayırlı işler, bol güneşler herkese!" sözleriyle Bağcan'a tepki göstermişti.

2019 yılında İstanbul'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahnesine Selda Bağcan'ı konuk alan ve 'Gesi Bağları' türküsü ile düet yapan Aleyna Tilki, en sevdiği kadın sanatçının Selda Bağcan olduğunu açıklamıştı. Tilki, konuyla ilgili "Selda Bağcan'ı seviyorum çünkü kendine has tarzıyla, kalpten ve cesurca şarkı söylüyor" ifadelerini kullanmıştı. Aleyna Tilki'nin bu sözlerinin ardından Twitter hesabında paylaşımda bulunan Selda Bağcan, "Teşekkürler sevgili Aleyna Tilki" mesajını yayınlamıştı.

"BENİM YOLUMDAN İLERLİYOR"

Bağcan, daha önce Tilki için, "Aleyna, bana sosyal medya üzerinden çağrı yapmıştı. Ben de onun uzattığı eli tuttum. Çok başarılı bir pop sanatçısı. Sesi güzel, şarkıları güzel, kendisi güzel. Daha ne olsun! Çok istiyor ve kesinlikle dünya çapında bir star olacak. Bugün de bir şey yazmış sosyal medyada, 'Ben yıldız olmayacağım, efsane olacağım' demiş. Yani benim yolumdan ilerliyor" demişti.

HARBİYE'DE DÜET YAPTILAR

Birkaç gün önce Harbiye Açıkhava'da hayranları ile bir araya gelen Selda Bağcan'ı dinlemeye gelenler arasında genç popçu Aleyna Tilki de yer almıştı. Bağcan, Aleyna Tilki'yi sahneye davet etmiş ve ikili birlikte düet yapmıştı.

ALEYNA'YA ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Selda Bağcan; Harbiye konserinde Aleyna Tilki için; "Bostancı'da ki konserden sonra bu ikinci buluşmamız. Aleyna'yı çok taktir ediyorum. Bir kere çok çalışkan, dağları deviriyor. Amerika'ya gitti orada bağlantıları var. Orada ki DJ, fotoğrafımı göstererek tanıyor musun? demiş, O da, 'evet, idolüm' demiş... Ondan sonra da Allah, 'Yürü yâ kulum' dedi. Ahmet Hakan'da satırlarına taşıdı; 'Benim için Aleyna Tilki'nin yaşlısı' demişler... Yaşlanınca inşallah sende benim gibi olursun." diyerek övgüler yağdırmıştı. Usta sanatçıdan övgü dolu sözler duyan Tilki, "Şu an bacaklarım titriyor, içeride soğuk bir su içmem lazım" demişti.

"HAYIRLI İŞLER"

Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Aleyna Tilki'yi sahnesinde konuk eden Selda Bağcan'a tepki göstermişti. Türkmen, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

Ülkede o kadar değerli genç, müziğini ve kendini tanıtabilmek için uğraşan ve bunu da çok etik ve gerektiği yerden yapan müzisyen varken; bir çınarın, bir o kadar önem kazanmış bir yerde böyle bir şarkıcıyı çıkarıyor olmasının bir nedeni vardır elbet. Biz anlayamayız! Güzel reklam; hayırlı işler, bol güneşler herkese!

BAĞCAN'DAN TÜRKMEN'E: TERBİYESİZLİK YAPMIŞ!

Bu sözler üzerine sessizliğini bozan Selda Bağcan ise Magazinsortie.com'dan Olcay Ünal Sert'e konuştu ve Türkmen'e tepki gösterdi. Usta sanatçı, Gökhan Türkmen'e şu sözlerle yanıt verdi:

Terbiyesizlik yapmış... Bir defa ben hiçbir şekilde Aleyna'yı anons etmedim. Onu kendi orkestramızdan bile gizledik. Birden bire geldi sürpriz için. O da 'reklâm yapıyor' diyor, sana ne? Kıskandı belki de... Gereksiz polemikler bunlar... Sanatçı sanatıyla gündem olmalı. Ayrıca sahneme kimi çıkarmak istersem onu çıkarırım, sana ne?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler