Semih Yalçın'ın hedef gösterdiği 3 gazeteciden jet yanıt

Semih Yalçın'ın hedef gösterdiği 3 gazeteciden jet yanıt

Gazetecileri hedef tahtasına oturtan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'a, 3 gazeteciden yanıt geldi. Barış Yarkadaş, Ali Kemal Erdem ve Bahar Feyzan sosyal medya hesaplarından birer açıklama yayımladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın yaptığı yazılı açıklamada tehdit ettiği gazeteciler Barış Yarkadaş, Bahar Feyzan, Ali Kemal Erdem, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı.

MHP’li Yalçın yaptığı açıklamada, "Halk TV, TV 100 ve Sözcü TV gibi solcu gazetecilere ekranı pazarlayan medya kuruluşları; Barış Yarkadaş, Bahar Feyzan, Ali Kemal Erdem, Osman Sert gibi MHP muarızı tipleri ekrana çıkararak partimize saldırmalarını sağlamaktadır. Şuuraltında MHP düşmanlığı şifrelenmiş olan gazeteci Abdülkadir Selvi de meşrebi ve tıyneti icabı, MHP muarızı koroya zaman zaman gönüllü olarak katılmaktadır. Medyada fitne ve bozgunculuğun nevi şahsına münhasır bir versiyonunu temsil eden Selvi, patlamaya hazır bir canlı bomba gibi taraflar arasında gidip gelmektedir. Selvi; vicdanı değil, ahlakı kanayanlarla birliktedir" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler