Sevgilisini öldürüp çöpe atmıştı: Google aramaları dehşete düşürdü

Sevgilisini öldürüp çöpe atmıştı: Google aramaları dehşete düşürdü

Avustralya’da işlenen kadın cinayetinde katilin Google aramalarında kan donduran ayrıntılar dikkat çekti.

Avustralya'da kıskançlık krizine girip sevgilisini kalbinden bıçaklayarak öldüren adamın, Google'da “Kokan çöpler nasıl imha edilir” diye arama yaptığı ortaya çıktı.

Joon Seong Tan, Şubat 2021'de henüz bir aydır birlikte olduğu 33 yaşındaki Ju Kelly Zhang'ı kalbinden bıçaklayarak öldürmüştü. Sevgilisinin cesedini büyük bir çöp konteynırına koyup arabayla çöplüğe atan adam, temizlik görevlilerin cesedin bulunduğu konteynırı boşaltmasını da gizlice izlemişti.

Cinayetten sonra öldürdüğü sevgilisinin oğlunu hiçbir şey olmamış gibi okula da bırakan Tan'ın, cep telefonundan “Avustralya'da kokan çöpler nasıl imha edilir” araması yaptığı ortaya çıktı. Adamın yakalanma ihtimalini de düşünerek “Avustralya'da cinayete kaç yıl ceza verilir” diye arama yaptığı belirtildi.

Zhang’ın cansız bedeni dört ay süren aramalar sonrasında Melbourne’un kuzeyindeki bir çöplükte çürümüş halde bulunmuştu. Cinayeti itiraf eden ve tutuklanan Tan ise sevgilisinin başka biriyle görüşmesine öfkelenerek cinayeti işlediğini açıklamıştı.

Takıntılı adamın sevgilisi ve oğluyla akşam yemeği yedikten sonra cinayeti soğukkanlılıkla işlediği belirlendi.

Victoria’da dün çıkarıldığı mahkemede suçlu bulunan Tan'ın onlarca yıl hapis cezasına çarptırılması bekleniyor. Çevirmenin cezayı aktardığı sırada Tan'ın hiçbir tepi vermemesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler