Şık, Kullanışlı, Zamansız: Etek Kombinleri

Şık, Kullanışlı, Zamansız: Etek Kombinleri

Kadın giyiminin olmazsa olmazı olan eteklerde yeni trend belli oldu.

Kadın giyiminin vazgeçilmez parçaları arasında üst sıralarda yer alan etekler, benimsenen tarz ne olursa olsun kendine uygun bir yer buluyor. İster kısa ister uzun ister midi boydaki modelleri kullanarak kendinize harika etek kombinleri oluşturmanız mümkün. Nasıl mı? Cevap, sizin için derlediğimiz bu yazıda saklı. Farklı stildeki etek modellerini çeşitli giyim parçalarıyla nasıl bir araya getirebileceğiniz, detaylarıyla burada. Yazının devamını okuyarak en şık etek bluz kombinlerini ve diğer önerilerimizi görebilirsiniz.

Tesettür Giyimin Gözdesi Etek Kombinleri

Muhafazakar giyim olarak da adlandırılan tesettür giyimde pek çok farklı tarzda görüntüler oluşturmak mümkün. İster eşarbınızla uyumlu renk ve dokulardaki sweatshirt ve pantolonlar olsun ister gömlek ve midi etek kombinleri olsun dilediğiniz stilde giyinerek özgürlüğü şıklıkla birleştirebilirsiniz. Biliyoruz ki midi etekler tesettür giyimin vazgeçilmezlerinden. Bu sebeple bu stildeki etekleri kullanarak birbirinden rahat ve tarz görünen kombinler hazırlamak, buradaki ipuçları sayesinde çok da zor değil. Bu görüntüleri ortaya çıkarmadan önce mevsime uygun parçalar seçmek gerekiyor. Kadife, kalın penye ya da kot midi eteklerin kullanıldığı sonbahar ve kış aylarında, bu parçaları kazaklar veya sweatshirt'lerle birleştirmek mümkün. Dışarı çıkarken omzunuza alacağınız bir ceket de görüntünüzü harika biçimde tamamlamak için uygun olacaktır. Ayrıca unutmayın ki farklı tarzlardaki etek gömlek kombinleri tesettür giyimin gözdeleri arasında yer alıyor. Dolayısıyla midi eteğinizle uyumlu tonlardaki oversize gömlekler, dilediğiniz bahar şıklığını size getirebilir. Tek yapmanız gereken beden ölçülerinize, mevsime ve tarzınıza uygun parçayı seçmek! İşin o kısmını hallettiğinizde geriye bu parçaları en tarz şekilde kombinlemek kalıyor. Oversize (ya da dilediğiniz tarzda) gömleği yüksek bel midi eteğinizin içinde kullanarak ilk adımı başarıyla tamamlayabilirsiniz. Midi eteğinizin altına ya postal tarzı botları ya da uzun çizmeleri kullanarak son derece havalı görünebilirsiniz. Hatta bu kombini uygun çanta ve aksesuarlarla taçlandırmak da elinizde. Kısacası, buradaki tesettür etek kombini önerilerini inceleyerek kendi tarzınızı konuşturabilirsiniz. Bizden söylemesi! Hatta, size örnek olması açısından iki tane tesettür etek kombin önerisini aşağıda paylaştık bile.

  • Tesettür Etek Gömlek Kombin Önerisi: Yüksek bel maksi etek içine dökümlü gömlek ve düz taban botlar
  • Tesettür Etek Kazak Kombin Önerisi: Düz renk pileli midi etek üzerine oversize renkli kazak ve çizmeler

yasam.jpg

Zamansız Şıklığınıza Katkı Sunacak Etek Kombin Önerileri

Daha göz alıcı ve şık görünebilmek için buradaki zamansız etek kombini önerilerimize kulak verin! Birbirinden şık kalem eteklerden tüm gözleri üzerinizde toplayacak mini eteklere, rahat ve sevimli kloş eteklerden pileli eteklere çeşit çeşit modeli kullanarak dilediğiniz güzel görüntüleri yakalayabilirsiniz. Örneğin, özellikle günlük hayatta rahatlıktan ödün vermek istemeyenlerin seçimi olan etek sweat kombinleri ile konfor tüm gün sizinle olabilir. Üstelik bu ikili oldukça da tarz görünüyor. Sloganlı sweatshirt'lerle harmanlanan pileli etek kombinlerini sneaker tarzı ayakkabılarla birleştirmeyi de unutmayın! Bu sayede baştan ayağa spor şıklık sergileyerek uyum içinde olmanız mümkün. Buna ek olarak ceketler de etek kombinlerinin bir parçası olarak sıklıkla kullanılıyor. Sayısız farklı tarzı bulunan bu giyim ürününü, uyumlu stildeki eteklerle birleştirerek harikalar yaratabilirsiniz. Özellikle ofis ya da çalışma alanlarında sıklıkla tercih edilen etek ceket kombinlerini kendinize uyarlamaya hemen başlayın!

Bu Etek Kombinlerini Yaz Kış Kullanabilirsiniz

Yazın tamam da, kışın etek kombini nasıl yapılır, demeyin! Kalın dokudaki etek modellerini kullanarak harika kışlık etek kombinleri oluşturmanız mümkün. Kovboy botları, midi etek ve oversize kazak üçlüsü desek, ne derdiniz? Bunun gibi pek çok farklı ve göz alıcı etek kombinini siz de yapabilirsiniz. Beden ölçülerinize ve tarzınıza uygun çizgili, benekli, zebra ya da leopar etek kombinleri ile tarzınızı konuşturmaya hazır olun! Kışın da yaz aylarında olduğu gibi havalı ve rahat olmak, sizin için derlediğimiz bu etek kombini önerileriyle mümkün. Midi ve maksi eteklerin yanı sıra mini etekleri de kışın kullanabilirsiniz. Şaşırdınız mı? Aslında küçük bir eklemeyle mini eteklerle soğuk aylarda üşümeden hoş görünmeyi başarabilirsiniz. Kalın külotlu çoraplar kışın oluşturacağınız şort etek kombinlerinde işinize epey yarayacak. Yüksek bel bir şort etek üzerine slim-fit bir boğazlı triko bluz giyerek dışarı çıkmaya hazırsınız. Tüm bunlara ek olarak deri görünümlü midi etekler de kış aylarının vazgeçilmezlerinden. Bu etekleri V yaka crop bluzlarla kombinleyerek son derece tarz görünebilirsiniz. Eğer kısa bluzlardan hoşlanmayanlardansanız, onun yerine dökümlü duran bluzları tercih edin. Seçim sizin! Kısacası, kışlık etek kombinlerinde kullanabileceğiniz etek modellerini sıralamak gerekirse:

  • Deri görünümlü etekler
  • Kalın midi ve maksi etekler
  • Kadife dokudaki etekler
  • Triko etekler
  • Tüvit etekler

Bunların yanı sıra yaz ayları için kullanabileceğiniz etek kombinleri ise daha ince dokudaki parçaları içeriyor. Sizi bunaltmadan rahat tutacak kısa kollu ya da kolsuz tişörtler, crop bluzlar ve askılı üstler yazlık etek kombinlerinde kullanmak için ideal. Hazırladığınız takımları, uyumlu tarz ve renklerdeki sandalet, babet ya da farklı bir yazlık ayakkabıyla bir araya getirerek görüntünüzde bütünlük oluşturabilirsiniz.

Hem tarzınıza hem de konforunuza hitap edecek kombine karar verdiğinizde, Hopi Shop'taki birbirinden farklı ve her cebe uygun etek modellerine göz atmayı da ihmal etmeyin. Etek şıklığı her daim sizinle olsun!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler