Simpsonslar felaketi kabus gibi çökecek! Bunu da bilmişler...

Simpsonslar felaketi kabus gibi çökecek! Bunu da bilmişler...

Simpsonlar korkutan felaketiyle adım adım yaklaşıyor. Şimdiye kadar yayınlanan birçok bölümde dikkat çeken ipuçları paylaşan The Simpsons dizisi Bu kez de 2024 Mart ayını işaret etti. İşte Simpsonlar’ın yeni korkutan felaketi…

Şimdiye kadar yayınlanan bölümlerinde ilginç detaylara yer veren The Simpsons dizisi bu kez büyük felaketi işaret etti. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında yaşanan eve kapanmalar yeniden gündeme geldi. Mart 2020'de yaşanan eve kapanmaları ardından bu kez de Mart 2024'te aynı son yeniden yaşanacak. İşte Simpsonlar’ın yeni korkutan felaketi…

DÜNYANIN İPİNİ SİMPSONLAR TUTUYOR
Dünyada meydana gelen birçok olaydan sorumlu tutulan The Simpsons dizisi yeni öngörüsüyle dünyaya korku saldı. The Simpsons Türkçe ismiyle Simpsonlar dizisi yeni felaketi bomba gibi patlattı.

Dizide görülen olayların birebir yaşanması artık hiçbir şeyin tesadüf olmadığını düşündürmeye başladı. Vatandaşlar bu kez The Simpsons dizisini kıskaca aldı.Dizinin eski bölümlerine bakıldığında arşivlerden dikkat çeken detaylar ortaya çıkıyor. Springfield kasabasının kavurucu sıcaklar nedeniyle felakete sürüklendiği görülürken işletmelerin kapandığı ve insanların sıcaktan hayatını kaybettiği görüldü.

DÜNYANIN YENİ SORUNU HAVA OLAYLARI

2020 yılına damga vuran görünmez canavarlar tüm dünyayı büyük bir pandeminin eşiğine sürükledi. Dünyanın yeni gündemi hava olayları olacak. The Simpsons dizisinde görülen olaylardan biri de vatandaşların hava olayları nedeniyle dışarı çıkamaması oluyor. Dizide yaşanan bazı sahnelerin günümüzde yaşandığını belirten bazı bilim insanları ve aktivistler dünyanın iklim krizinin eşiğinde olduğunu söylüyor. Günümüzde en büyük problemlerden biri olarak görülen iklim krizi büyük hava olaylarını beraberinde getirirken hem Türkiye hem de dünyada felaketlerin ardı arkası kesilmiyor.

Son yıllarda artan aşırı sıcaklar vatandaşı tedirgin ederken The Simpsons 2024 kehanetlerinin yaklaşıyor olması da herkesi tir tir titretiyor. Vatandaşların aşırı sıcaklar nedeniyle evlere kapanabileceği iddiaları ise en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler