Sinan Akçıl'dan Yeni Paylaşım: "Bazı Marşlar Ajda'ya Dinleterek Başlar"

Sinan Akçıl'dan Yeni Paylaşım: "Bazı Marşlar Ajda'ya Dinleterek Başlar"

Milli Takım'a marş yazmak için kendini stüdyoya kapatan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, hazırladığı besteyi bu kez Ajda Pekkan’a dinletti.

Türkiye'nin gururlarından A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası yolunda tarihi bir zafere imza atmıştı. Play-off finalinde deplasmanda Kosova'yı Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle 1-0 mağlup eden Ay-Yıldızlılar, 24 yıl sonra Dünya Kupası biletini almıştı.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, galibiyetin ardından Milli Takım için bir marş yazacağını açıklamış "Artık marş savaşları başlasın." ifadelerini kullanmıştı.

69f992901f82f147-w1200xh2126.webp

Stüdyoya girdiğini müjdeleyen şarkıcı, geçtiğimiz aylardaki paylaşımında, "Bu sabah 8-9 gibi stüdyodan çıktım. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar." demişti. Stüdyodan çıktığını hayranlarına duyuran Sinan Akçıl, marşı hazırladığını da hayranlarına duyurmuştu.

Sinan Akçıl, bugün Ajda Pekkan'ı ziyaret etti. Ünlü şarkıcı, Ajda Pekkan'a yazdığı yeni marşı dinletti.

"AZ KALDI"

Akçıl, bir de paylaşım yaparak hayranlarına müjdeyi verdi. Akçıl, paylaşımının altına ise "Bazı marşlar Ajda'ya dinleterek başlar:) Az kaldı..." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler