‘Süleyman Soylu istifasını Erdoğan’a sundu’ iddiası!

‘Süleyman Soylu istifasını Erdoğan’a sundu’ iddiası!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasını Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunduğu öne sürüldü.

Ankara'da siyasi kulislere bomba gibi bir istifa haberi düştü. Milli Gazete'nin haberine göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, görevden "affını" istedi.

Beştepe'de düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, görevden "affını" isterken Erdoğan'ın bu talebe ne cevap verdiği henüz bilinmiyor.

Kulislerden edinilen bilgilere göre Erdoğan'ın Soylu'nun affını kabul ettiğini belirtirken, bazı çevreler bu talebi şimdilik cebinde beklettiği ifade ediliyor.

FARUK ÇELİK İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde gazeteci Bünyamin Güler, TV5 ekranlarında konuk olduğu programda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yerine AK Parti'de yeni bir ismin İçişleri Bakanlığı’na getirileceğini öne sürdü.

Bünyamin Güler programda şu ifadeleri kullandı:

“Faruk Çelik çağrılıp görüşülmüş. Faruk Çelik de bütün ekibine haber vererek İçişleri Bakanlığı’na hazırlanıyor. Yakın ekibi bugün yarın Faruk Çelik’in İçişleri Bakanlığı görevine getirileceği an meselesi diyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler