Tanker minibüsü biçti! çok sayıda ölü ve yaralı var

Tanker minibüsü biçti! çok sayıda ölü ve yaralı var

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde beton tankeri karşı şeride geçip içinde 19 yolcu bulunan köy minibüsünü adeta biçti. Kazada ilk belirlemelere göre 7'si kadın 8 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı....

İslahiye-Hatay kara yolunun Ağabey mevkisinde iddiaya göre aşırı hızlı olan çimento tankeri sürücünün kontrolünden çıkarak karşı şeride geçti.

Bu sıra içinde 19 yolcunun bulunduğu köy minibüsü ile çarptı

Çarpışmanın etkisi ile hurdaya dönen minibüs şarampole devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, olay yerine seyir halinde olduklarını belirterek, "Şu an için elimize ulaşan bilgiye göre kazada 8 vatandaşımız hayatını kaybetti, 11 yaralımız var." diye konuştu.

İki yaralının durumunun ağır olduğunu ifade eden Vali Çeber, hayatını kaybedenlerin 7'sinin kadın 1'inin de erkek olduğunu ifade etti.

Ekiplerin incelemelerinin sürdüğünü kaydeden Çeber, ilk belirlemelere göre çimento tankeri sürücüsünün kusurlu oluğunu sağlık kontrolünün ardından gözaltına alınacağını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler