Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'dan pes dedirten sözler!

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'dan pes dedirten sözler!

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın'ın Çiftlik Bank sisteminde 'bank' adını izinsiz kullanarak 'Bankacılık Kanunu'na muhalefet' suçunu işledikleri gerekçesiyle yargılandığı davaya Mehmet Aydın'ın hakimle diyaloğu ve ifadesi damga vurdu.

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın'ın Çiftlik Bank sisteminde 'bank' adını izinsiz kullanarak 'Bankacılık Kanunu'na muhalefet' suçunu işledikleri gerekçesiyle yargılanmalarına devam edildi.

Son dakika: Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın’dan pes dedirten sözler! Hakimle diyaloğu ve ifadesi davaya damga vurdu

SUÇU YARGIYA ATTI

İstanbul Anadolu 57. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu kardeşler Mehmet ve Fatih Aydın cezaevinden ses ve görüntü bilişim sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı.

"Bizi neyle suçluyorlar anlamadım" diyen Fatih Aydın'ın ardından savunma yapan bir Çiftlik Bank davasının bir numaralı ismi Mehmet Aydın, "Patent başvurum üzerine Çiftlik Bank ismini bana tescillediler. Türkiye'nin farklı bölgelerinde 7 tane çiftlik açtım ve tabelalarımı oluşturdum.

Çiftlik Bank tabelalarını asmadan önce belediyelerden izin aldım" dedi. Türkiye'de 160 tane şarküteri bayiliği açtığını da söyleyen Aydın, "Bunlar da belediyelerden izin alarak tabelalarını astılar.

Ne zaman hakkımızda kötü haberler çıkmaya başladı, sanki ilk defa asıyormuşuz gibi BDDK sorun oluşturmaya başladı. 'Bizim de başımız yanmasın' gibi düşünülerek zorlama bir dava açıldı" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler