Trabzon'da Uğurcan Çakır'a Protesto Hazırlığı
Trabzonsporlu taraftarlar, eski kaleci Uğurcan Çakır'ın Galatasaray formasıyla şehre dönmesi nedeniyle dolarlı protesto hazırlığı yapıyor.Uğurcan Çakır'ın akrabaları maç'ta loca bulmakta zorlandı ve eşi Kübra Çakır kendisine gelen mesajlara isyan etti.
Trabzonsporlu taraftarlar, eski kaleci Uğurcan Çakır'ın Galatasaray formasıyla şehre dönmesi nedeniyle dolarlı protesto hazırlığı yapıyor.
Uğurcan Çakır'ın akrabaları maç için loca bulmakta zorlandı ve eşi Kübra Çakır kendisine gelen mesajlara isyan etti.
Trabzon Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Uğurcan Çakır'a destek veren açıklamalar yaptı.
Trabzonspor’un eski kalecisi Uğurcan Çakır’ın Galatasaray formasıyla şehre dönecek olması büyük tartışma yarattı. Kritik maç öncesi taraftarların protesto hazırlığı dikkat çekti.

“KAHRAMAN”DAN “İSTENMEYEN ADAM”A
Trabzonspor altyapısından yetişen ve uzun yıllar takımın kalesini koruyan Uğurcan Çakır, bir dönem taraftarın “kahraman” ilan ettiği isimler arasındaydı. Ancak transfer sonrası şehirde farklı bir tablo ortaya çıktı.
DOLARLI PROTESTO HAZIRLIĞI
Sözcü’nün haberine göre, Trabzonsporlu taraftarlar Galatasaray maçında Uğurcan Çakır’a yönelik dolarlı protesto hazırlığı yapıyor. Bu plan, maç öncesi tansiyonu daha da yükseltti.
AİLESİ VE ÇEVRESİ DE ETKİLENDİ
Yaşanan gerilim sadece saha ile sınırlı kalmadı. Uğurcan Çakır’ın akrabalarının maç için loca bulmakta zorlandığı, eşi Kübra Çakır’ın ise kendisine gelen mesajlara isyan ettiği öğrenildi.
ŞEHİR TEK KONUDA KİLİTLENDİ
Trabzon Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in Uğurcan’a destek veren açıklamaları da tartışma yarattı. Şehirde gözler tamamen bu karşılaşmaya ve yaşanacaklara çevrildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.