Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Birliği Başkanı Mustafa Erikli Bir Basın Duyurusu Yayınladı.

Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Birliği Başkanı Mustafa Erikli Bir Basın Duyurusu Yayınladı.

Başta Hz. Peygamber Efendimiz Gazi Muhammed Mustafa (S.A.V.) olmak üzere, aziz vatanımızın kurtuluşu için mücadele eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarına minnet ve şükranlarımızı sunuyorum.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak arzusu ile geçmişten bugüne canlarını feda etmek uğruna aziz bedenleri ile cansiperane savaşarak can, mal ve namusumuzu koruyan tüm emniyet mensuplarımızın, askerlik vazifesini yapan vatan evlatlarımızın ve kahraman ordumuzun 19 Eylül Gaziler gününü kutluyorum.

Başta Hz. Peygamber Efendimiz Gazi Muhammed Mustafa (S.A.V.) olmak üzere, aziz vatanımızın kurtuluşu için mücadele eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarına minnet ve şükranlarımızı sunuyorum.

Dünden bugüne birlik ve beraberliğimiz, milli ve manevi değerlerimiz için mücadele eden Kahraman Gazi ve Şehitlerimizin bize emanet olarak bırakmış olduğu bu cennet vatanı payidar kılmak, muasır medeniyetlerin üzerine çıkarmak ve gelecek nesillere teslim etmek uğruna, yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızın milli mücadeleye devam ettiğine hayranlıkla müşahede ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Peygamber Efendimiz Gazi Muhammed Mustafa’nın (S.A.V.) açtığı yolda, bu kutlu yürüyüşe sonsuza kadar devam edeceğimizi tüm âlemi cihana bildirmek isterim. Kılıç kalkan, top ve tüfekle erkekçe meydan muhaberesi yapıldığı zamanlardan; eğitimde, sağlıkta, modada, sanatta, siyasette, ticarette ve bilumum içtihadı hayatın her alanında, dâhili ve harici bedbahtların kahpece açtığı cephelerde topyekûn mücadele etmeye devam ediyoruz.

Hiçbir devlete, dine ve millete mensup olmayan, insanlığın ifsadı için lain iblisin askerliğini üstlenmiş siyonistlere karşı dini, dili, mezhebi, meşrebi, soyu sopu her ne olursa olsun azcık insanlıktan nasibini almış herkesin bu mücadele içinde olmasını dilerim. İnsanlığı, böl parçala çarpıştır metodu ile bir birine düşüren bu hainlerin tuzağına düşmemek için tüm insanlığın uyanık olmasını dilerim.

En nihayetinde hepimiz âdemoğluyuz. Bir birimizin huzuru ve mutluluğu ve ıslahı için hep birlikte mücadele etmeliyiz. Hiçbir insanoğlu, doğduğu yeri ve ailesini kendi tercih etmemiştir fakat insanlık onurunu ayaklar altına düşürecek örgüt ve eylemlerin içerisinde bulunmak veya karşı mücadele etme bilinci kendi iradesindedir.

Ömrünü sadece kendi menfaatleri için yaşayan ve toplumsal değerleri hiçe sayan insanlara karşı toplu bir mücadele verilmesi ve bu mücadeleyi verirken hiç kimseden bir emir veya talimat beklenmesine gerek yoktur. Toplumun huzuru ve mutluluğu herkesin şahsi huzuru ve mutluluğundan daha kıymetlidir. Şan, şöhret, makam, para pul gibi küçük menfaatler için toplumun huzurunu bozacak davranışlarda bulunmak en hafif tabiri ile haysiyetsizliktir. Tüm insanların yaşam haklarına saygı göstermek, onurlu ve erdemli insanların vasıflarından biridir.

Yaşadığı yer, aldığı eğitim ve kültür, zenginlik ve makamı her ne olursa olsun tüm insanların bir birine saygı sevgi anlayış ve hoşgörülü davranması için mücadele edilmeli. Tüm siyasetçilerin ve devlet adamlarının bu bilinç ile yaşaması ve yaşatması gerekir. Başta ülkemiz olmak üzere insanlık onuru için mücadele eden dünyadaki tüm gizli kahramanların çoğalmasını murat ediyor, insanlık onuru için savaşan ordumuz ve emniyet teşkilatımızda gazilik onurunu kazanmış tüm mücahitlere tekrar teşekkür ediyor, saygı ve minnetlerimi arz ediyorum.

19.09.2024 Ankara

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler