Türkiye-Gürcistan maçı saat kaçta?

Türkiye-Gürcistan maçı saat kaçta?

A Milliler EURO 2024'teki ilk maçında Gürcistan ile Dortmund’ta karşılaşıyor. Alınacak galibiyet gruptan çıkma hatta liderlik yolunda önümüzü açacak. İlk düdük 19.00’da.

EURO 2024'te sonunda sahne bizim çocukların... Türkiye ile Gürcistan F Grubu ilk maçında bugün 19.00’da karşı karşıya... Ay-Yıldızlılar turnuvada ilerlemek, turları geçmek istiyor ve işe 3 puanla başlamak istiyor. Tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası’nda yer alan Gürcüler de iyi bir start vermenin peşinde. Grubun diğer maçında ise Portekiz ile Çekya karşı karşıya gelecek. Leipzig’de oynanacak mücadele 22.00’de başlayacak.

ARDA-KENAN SAHAYA
Ay-Yıldızlılarda en çok merak edilen konu müsabakaya nasıl bir on bir ile çıkılacağı... Montella’nın her şeye karşın Arda Güler ve Kenan Yıldız’ı bir arada oynatmayı düşündüğü belirtiliyor. Savunmanın göbeğinde ise Abdülkerim Bardakcı’nın yanında Samet Akaydin’in oynaması yüksek ihtimal. Sağ bekte Mert Müldür’ün, sol bekte ise Ferdi Kadıoğlu’nun görev alması, İsmail Yüksek’in ise kulübede olması bekleniyor. İrfan Can Kahveci’nin sakatlığı sürüyor.


KIRMIZI DUVAR!
BVB Stadı, Dortmund taraftarlarının ‘sarı duvar’ lakabının takıldığı ateşli kale arkası tribünü ile hatırlanır. TFF de maça kırmızı forma ile gelinmesi için taraftarlara mesaj yayımladı. Ayrıca federasyonun Dortmund’daki ‘fan shop’undan ürün satışı yapılacağı bildirildi.


MUHTEMEL 11'LER
Türkiye: Mert Günok, Mert Müldür, Samet, Abdülkerim, Ferdi, Orkun, Kaan, Hakan, Arda, Kenan, Barış Alper

Gürcistan: Mamardashvili, Kvirkvelia, Kashia, Kakabadze, Shengelia, Dvali, Kvekveskiri, Kockorashvili, Chakvetadze, Kvaratskhelia, Mikautadze

Hakem: Facundo Tello

Stat: Dortmund

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler