Türkiye ve Azerbaycan'dan Dezenformasyona Karşı Ortak Adım

Türkiye ve Azerbaycan'dan Dezenformasyona Karşı Ortak Adım

Türkiye ile Azerbaycan arasında medya ve iletişim alanındaki iş birliği güçleniyor.

DMM tarafından yapılan açıklamaya göre, Azerbaycan Medya Kalkınma Ajansı ile Ankara'da gerçekleştirilen görüşmede bilgi kirliliğiyle mücadele ve stratejik iletişim alanlarında iş birliği ele alındı.

Türkiye ile Azerbaycan arasında medya ve iletişim alanındaki iş birliği güçleniyor. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, resmi açıklamasında Azerbaycan Medya Kalkınma Ajansı Başkanı Ahmet İsmayilov ve beraberindeki heyetin Ankara’da ağırlandığını duyurdu.

DEZENFORMASYONLA MÜCADELEDE TECRÜBELER KONUŞULDU

Gerçekleştirilen görüşmede, dezenformasyonla mücadelede izlenen yöntemler ve kurumsal tecrübeler masaya yatırıldı. Özellikle DMM’nin çalışma modeli, bilgi kirliliğiyle mücadelede teknik iş birlikleri ve bilgi güvenliğine yönelik stratejik iletişim projeleri detaylı şekilde değerlendirildi.

MEDYADAKİ DENEYİM PAYLAŞIMI ÖN PLANDA

Açıklamada, iki ülke arasında medya alanındaki deneyim paylaşımının artırılmasının hedeflendiği ön plana çıktı. Türkiye’nin bu alandaki birikiminin dost ve kardeş ülkelerle paylaşılmasının, bölgesel dayanışmayı güçlendiriyor.

Kaynak: Dezenformasyonla Mücadele Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler