Ünlü astrolog yazın habercisi ‘Çilek Ayı’nı yorumladı… Umutlar, hayaller ve planlar

Ünlü astrolog yazın habercisi ‘Çilek Ayı’nı yorumladı… Umutlar, hayaller ve planlar

Baharın son dolunayı veya yazın ilk ayına işaret eden Çilek Ayı, bu yıl yay burcunda gerçekleşiyor. Peki nedir bu Çilek Ayı, etkileri nasıl olacak?

Yazın ilk dolunayı 3 Haziran 2023 Cumartesi günü geliyor. “Çilek Ayı” olarak da adlandırılan bu dönemde, yazın başlaması ile birlikte olgunlaşan meyveler toplanır. Astrologlar ise bu süreci, insanların ‘Çilek Ayı’nın güçlü enerjisinden en iyi şekilde yararlanmaları için teşvik ediyorlar.

Örneğin Astrolog Rose Smith, Çilek Ayı olarak bilinen ve bu yıl yay burcunda gerçekleşen dolunayın herkese hayallerini gerçeğe dönüştürme gücü vereceğini iddia ediyor.

Smith, haziran dolunayının herkese daha büyük, daha iyi, daha heyecanlı bir hayat yaşama şansı verdiğini söylüyor: “Yay çok girişken bir burç ve bu dolunay, hayattaki ufkunuzu genişleterek ve belki de risk alarak hayatınızı bir şekilde geliştirerek sizi maceralardan yararlanmaya teşvik ediyor.”

İKİZLER, BAŞAK VE BALIK DAHA GÜÇLÜ ETKİLENECEK

Ünlü astrolog aynı zamanda cumartesi günkü dolunayın iyi şanslar ve refah dönemini de başlattığını sözlerine ekliyor: “Yay burcunda olduğu için, bu ay sadece yay burcunu değil, diğer değişken burçları İkizler, Başak ve Balıkları da güçlü bir şekilde etkileyecek.”

Ayrıca dolunayın, seyahat habercisi olacağını da belirten Smith, uyarılarda da bulundu: “Şu anda etrafınızdaki zenginlik ve talihten en iyi şekilde yararlanın, çantalarınızı toplayın ve seyahate hazırlanın, ama hemen yola çıkmayın. Kış gündönümü sonrasına kadar bekleyin.”

Smith, 22 Haziran sonrasına kadar ek iş almamanın önemli olduğunu da söyledi: “Kendinizi hemen seyahat etmeyi ve evde kalmayı istemek veya belirli bir nedenle evde kalmaya ihtiyaç duymak arasında kalmış bulabilirsiniz. Ancak insanların kış gündönümü civarında sakinleşmeleri ve yavaşlamaları, daha fazla uyumaları ve hayatlarındaki stresi atmaları gerekiyor.”

BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

.

KOÇ

Ay inişli çıkışlı başlasa da sonunda işler sakinleşecek. Dolunay sizi sarssa bile yine de harekete geçirecek. Otorite figürleri veya çeşitli engeller planlarınızda pürüzler yaratabilir.

Randevularınızı planlarken dikkatli olun. Kısa sürede yapacak çok şeyiniz olduğunu fark edebilirsiniz.

Muhtemelen hayatınızda biraz yeniliğe ihtiyacınız var, bu yüzden dışarı çıkmak ve daha fazlası için planlar yapın.

BOĞA

Kaynaklarınızı ve ilginizi başkalarıyla paylaşarak bu aya başlayabilirsiniz.

Bununla birlikte, vergiler, emeklilik, vasiyetler veya miraslar gibi şeyler yine gündeme gelebilir. Dikkat edilmesi gereken bazı olası durumlar olduğundan, planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Ayın başları yatırımlar için en iyi zaman değil. Plan yapıp 23’ünden sonrasını bekleyin. İlişkilerde ise kendinize özel bir kişiye açmada izin verin, bunun sizi nereye götüreceğine şaşırabilirsiniz.

İKİZLER

Rüyalarınıza ve gerçekten dikkat etmediğiniz zamanlarda beyninizde yanıp sönen küçük ipuçlarına dikkat edin. Bilinçaltınız size bir mesaj vermek istiyor. Ayın ilerleyen dönemlerinde oldukça olumlu sonuçlanabilecek şaşırtıcı mesajlar veya olaylara şahit olabilirsiniz.

YENGEÇ

Yöneticiniz dolunay, işteki veya günlük rutininizdeki genel kaosa katkıda bulunabilir. Bu durum her ne kadar kafa karışıklığına veya ne kadar telaşlı hissetmenize neden olsa da daha bu kargaşaya uyum sağlama gücünüz var. Ayrıca, çözülmesi zaman alabilecek bir sağlık sorunuyla da ilgileniyor olabilirsiniz.

Bu nedenle, kendinize zaman tanıyın. Başkalarının bu konularda size yardımcı olması mümkün. Günlük hayatınızı yakında gelecek olan yeni değişikliklere göre ayarlayın.

ASLAN

Aşkta, yaratıcılıkta ve çocuksu eğlence de mümkün. Ancak bu yeni fırsatların ortaya çıkması için biraz yer açmanız gerekebilir.

Geçmişin baskısını bırakma, bilinmeyeni kucaklama, kalbi ve zihni açma, yeni tohumların ekilmesine izin verme zamanı.

Kader sizi çağırıyor, bu yüzden dışarı çıkın ve yeni insanlarla tanışın. Yeni fırsatları kucaklamak için geçmişi bırakın.

Ayrıca vasiyetler veya miraslar da söz konusu olabilir.

BAŞAK

Bazen en büyük düşmanınız sizden başkası olmuyor… Hiç bitmeyen özeleştiri, mükemmeliyetçilik ve genel dırdır… Oysa hiç kimse mükemmel değildir.

Muhtemelen bu ay ailenizden veya arkadaşlarınızdan biraz ilgi görebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınız da aileniz gibi, bu yüzden onları dışarıda tutmayın, içeri davet edin. Evde eğlenin. Ve onlara zaman ayırın.

Özellikle bu burcun kadınları, ayın başlarında anlaşmazlıklar yaşamış olabileceğiniz kişilerle her şey yoluna girecek, merak etmeyin.

TERAZİ

Kendinizi daha hassas hissediyor olabilirsiniz, bu nedenle özellikle ayın başında herhangi bir eleştirinin sizi üzmesine izin vermeyin.

İletişime açık ve pozitif olun. Ancak sizin için en uygun sınırları belirleyin ve bunları görmezden gelmeye çalışanları nazikçe uyarmaktan çekinmeyin.

Yeni bir iş veya terfi durumları söz konusu olabilir.

AKREP

Dolunay sizi biraz sarsabilir, bu ay harcamalarınıza dikkat edin.

Ayrıca, değer verdiğiniz şeyler de değişebilir, özellikle yaşamınızdaki öncelikler… Ayın başları, yatırımlar veya büyük mali harcamalar için iyi bir zaman değil, bu nedenle büyük eşya satın almayı daha sonraya erteleyin.

Eğlenceyi ve zevki bir süreliğine kısıtlamanız gerekebilir.

YAY

Burcunuzdaki dolunay size gülümsüyor! Kendinizi ekstra maceracı hissediyor olabilirsiniz ve belki de şu anda seyahat etmeyi düşünüyorsunuz.

Ailenizle bazı anlaşmazlıklar olabilir veya belki de evdeki bir şey sizi oyalıyor olabilir… Ancak bu durum geçici, ayın ilerleyen dönemlerinde planlarınızı hayata geçirebilirsiniz.

Yeni saç, kıyafet veya makyaj gibi imaj yenilemeye açık olabilirsiniz. Dolunay, dünyaya daha özgün bir şekilde yaklaşmanızı istiyor ve aynı zamanda sizi gerçekte olduğunuz kişi olmaya teşvik ediyor.

Sizin için yeni bir döngü başlıyor.

OĞLAK

İçinize bakma zamanı, özellikle haziran başında. Hayatınızda bazı tuhaflıklar yaşıyor olabilirsiniz veya tuhaf rüyalar görüyor olabilirsiniz.

Ayrıca, belki de geçmişteki bazı duygusal çalkantılar flashback’ler gibi gözünüzün önüne geliyor olabilir.

İçinize dönün ve bilinçaltı enerjilerinize dikkat edin… Sizin için neler geliyor?

Telefon ve ev işlerinin, sakinlerinin dikkatinizi dağıtmasına izin vermeden biraz yalnız kalın.

KOVA

Yeni insanlarla tanışmak veya belki de yeni gruplara dahil olmak için bol bol fırsatlar çıkacak karşınıza. Bu fırsatlar hayatınızı bir şekilde genişletmenize yardımcı olabilir.

Yalnızlığın kucağında, kendi kendinize hayal kurmaktan keyif alıyor olsanız da bağlantılara açık olun ve dengeyi doğru kurun. Umutlarınızı ve hayallerinizi bu ayın ilerleyen dönemlerinde hayata geçirebilirsiniz.

BALIK

Daha fazla mahremiyet arzu ediyor olsanız da hayatınız veya kariyeriniz bu ay daha da göz önünde olabilir.

Ayın başlarında, ebeveyn veya otorite figürleriyle ilgili yaşayacağınız zorluklar gerginliğe neden olabilir.

Kariyer meseleleri de zorlayıcı olabilir, bu nedenle daha fazla kaostan kaçınmak için her şeyin yolunda olduğundan emin olun.

Uzak bir akraba da beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Yavaş ve dikkatli ilerleyin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler